Neler Yeni

Öneri Razer Barracuda Wireless vs SS Nova 7

muhammet_ctnky

80+ Bronze
hangisi daha iyi

Blldll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
BİLAL DOLUEL
hangisi daha iyi
Nova 7 tartışmasız, her ikisini de kullandım, ayrıca razerin durduk yere doungle bozuldu ve para iadesi çıktı mal çöp oldu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre Berk
Nova 7 tartışmasız, her ikisini de kullandım, ayrıca razerin durduk yere doungle bozuldu ve para iadesi çıktı mal çöp oldu.
Önceliğim Valorant FPS oyunları oynamak. Valorant'taki ayak seslerini iyi duymak istiyorum. Sadece sol ve sağ ayarlaması değil, geniş bir mesafe aralığı istiyorum yani adamın ne kadar uzağımda nerede olduğunu mesafesini anlamak istiyorum. Bunun dışında twitch, kick, youtube platformlarında takılıyorum ve ayrıca hikaye oyunları oynuyorum. Bu ses beklenti mi karşılar mı sizce ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mesut ilteke
Önceliğim Valorant FPS oyunları oynamak. Valorant'taki ayak seslerini iyi duymak istiyorum. Sadece sol ve sağ ayarlaması değil, geniş bir mesafe aralığı istiyorum yani adamın ne kadar uzağımda nerede olduğunu mesafesini anlamak istiyorum. Bunun dışında twitch, kick, youtube platformlarında takılıyorum ve ayrıca hikaye oyunları oynuyorum. Bu ses beklenti mi karşılar mı sizce ?
Şahsen şuan kendim kullanıyorum razerdan pek memnun değilim şahsen kalitesi iyi ama durduk yere mic cizirti yapıyo kulaklığı kapat aç yapıyorum düzeliyo (barracuda x modeli kullanıyorum)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,538
Üyeler
171,936
Son üye
mertimmm
Top Bottom