Neler Yeni

1000 tl oyunlara verilir mi

Agony13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alper Kuloğlu
Arkadaşlar rdr 2 gow re8 spiderman almak istiyorum bayramda topladığım paranın neredeyse tamamını oyunlara yatırmış oluyorum böyle yaparsam nays ile alınca 200 tl geri vericek bir babamın bir kendi hesabımdan alıcam sizce ne yapayım alıyımmı yani 800 tl gibi bişey oluyor sın fiyat

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,347
İsim
Emre siyah
oynayacaksan vericeksin hocam

ynsmr_cgn

80+
oynamak istiyorsan, korsana da bulaşmak istemiyorsan vereceksin çare yok. Önceden ben her oyunumu korsan oynardım, artık param var ve korsanla uğraşmak istemiyorum o yüzden oyunlarımı alıyorum. Bence, paran varsa başka bir şeye harcamayacaksan al.

baronn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Barış kaplan
Arkadaşlar rdr 2 gow re8 spiderman almak istiyorum bayramda topladığım paranın neredeyse tamamını oyunlara yatırmış oluyorum böyle yaparsam nays ile alınca 200 TL geri vericek bir babamın bir kendi hesabımdan alıcam sizce ne yapayım alıyımmı yani 800 TL gibi bişey oluyor sın fiyat
Yani uzunca bir süre eğlenmek için 800 TL verilir. Zaten bakıldığında çok da bir para değil.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Arkadaşlar rdr 2 gow re8 spiderman almak istiyorum bayramda topladığım paranın neredeyse tamamını oyunlara yatırmış oluyorum böyle yaparsam nays ile alınca 200 TL geri vericek bir babamın bir kendi hesabımdan alıcam sizce ne yapayım alıyımmı yani 800 TL gibi bişey oluyor sın fiyat
Aylık en fazla 100tl cashback alabilirsin oyunlardan. Yarısını başka kartla al

Agony13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Alper Kuloğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oynayacaksan vericeksin hocam
Anladım hocam sağolun
oynamak istiyorsan, korsana da bulaşmak istemiyorsan vereceksin çare yok. Önceden ben her oyunumu korsan oynardım, artık param var ve korsanla uğraşmak istemiyorum o yüzden oyunlarımı alıyorum. Bence, paran varsa başka bir şeye harcamayacaksan al.
Bende aynı durumdayım önceden korsan ile oynardım çoğu oyunu şuan yeni pc aldım önceden ilk çıkan siteden indiriyodum şimdi internetten indirdiğim çoğu şeyi taratıyorum virüs yüzünden 2 3 tane laptop bozdum ama aynı sayade aynı hatayı yapmamyı ve format atmayı gibi birsürü şey öğrendim eskiden 2 haftada bir laptopa format atıyordum
Yani uzunca bir süre eğlenmek için 800 TL verilir. Zaten bakıldığında çok da bir para değil.
Anladım hocam sağolun
Aylık en fazla 100tl cashback alabilirsin oyunlardan. Yarısını başka kartla al
Öyle yazdım zaten hocam bir babamın hesabından bir kendi hesabımdan farklı kartlar yani
Benim listem kabarık şu an. Yaklaşık 2000 TL gözden çıkaracağım gibi.
Ben önüme gelen her oyunu koyduğum için çok daha fazla ama eleyerek bu 4 oyunda karar kıldım

HarlBO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
İbrahim Hamza Önen
3 yillik game pass alsanız daha mantikli gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,935
Üyeler
165,434
Son üye
viceofyourdesire
Top Bottom