CharlesPolat 80+ Bronze Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 689 12 Aralık 2024 #1 Erkek Parfüm önerisi bekliyorum güzel olması ve kalıcı olması bu fiyat bandında önerilerinize açığım teşekkür ederim
Erkek Parfüm önerisi bekliyorum güzel olması ve kalıcı olması bu fiyat bandında önerilerinize açığım teşekkür ederim
rasitozbkk 80+ Bronze Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 728 Dahası Reaksiyon skoru 210 İsim raşit özbek 13 Aralık 2024 #2 CharlesPolat yazmış: Erkek Parfüm önerisi bekliyorum güzel olması ve kalıcı olması bu fiyat bandında önerilerinize açığım teşekkür ederim Devamı için tıklayın... Dior ve versace güzel fakat denemeden kesinlikle alma. Grand suar var benşm de merak ettiğim bir koku bulursam paylaşırım sizle. Bir önerş daha dp den alabilirsin orjinlleri ile pek fark yok
CharlesPolat yazmış: Erkek Parfüm önerisi bekliyorum güzel olması ve kalıcı olması bu fiyat bandında önerilerinize açığım teşekkür ederim Devamı için tıklayın... Dior ve versace güzel fakat denemeden kesinlikle alma. Grand suar var benşm de merak ettiğim bir koku bulursam paylaşırım sizle. Bir önerş daha dp den alabilirsin orjinlleri ile pek fark yok