CharlesPolat
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 870
Vücut için de sakal için de uygun olacak bir makine arıyorum, 1500 TL maksimum ama 1000 TL olsa daha iyi olur, yine de önerilerinizi bekliyorum.

Vücut için de sakal için de uygun olacak bir makine arıyorum, 1500 TL maksimum ama 1000 TL olsa daha iyi olur, yine de önerilerinizi bekliyorum.
oneblade al geç ama her altı ayda bir bıçağını değiştirmen gerekiyor o bıçaklarda neredeyse makine ile aynı fiyattaVücut için de sakal için de uygun olacak bir makine arıyorum, 1500 TL maksimum ama 1000 TL olsa daha iyi olur, yine de önerilerinizi bekliyorum.
Kısalttırken derken kral asıl amaç zaten saç sakal vucüt çok önemli değil o açıdan diyorumKendim vücut başlıksız olanını kullanıyorum, sıfıra sıfır alıyor (sakala direkt girilmez, kısalttıktan sonra bu makineyle girilmeli bence). Vücut için başlıkları işi yarar mutlaka. Philips yada braun marka almanı öneririm.Philips OneBlade Yüz ve Vücut için Hibrit Tıraş Makinesi,Sakal Şekillendirici, Islak/Kuru Kullanım, 3 Kirli Sakal Tarağı, 1 Yedek Bıçak, Vücut Tarağı, Cilt Koruması, Çift Taraflı Bıçak, QP2824/10 : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
Philips OneBlade Yüz ve Vücut için Hibrit Tıraş Makinesi,Sakal Şekillendirici, Islak/Kuru Kullanım, 3 Kirli Sakal Tarağı, 1 Yedek Bıçak, Vücut Tarağı, Cilt Koruması, Çift Taraflı Bıçak, QP2824/10 : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetikamzn.eu
Yine her türlü kesersin. Gür yerlere girerken bıçakları köreliyor, bıçak fiyatı neredeyse makina fiyatıyla aynı o yüzden dedim onu. + Bu model su geçirmez. Ben kullanıyorum sıkıntı yaşamadım.Kısalttırken derken kral asıl amaç zaten saç sakal vucüt çok önemli değil o açıdan diyorum