1000 TL vücut ve sakal için tıraş makinesi önerisi

CharlesPolat

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
870
Vücut için de sakal için de uygun olacak bir makine arıyorum, 1500 TL maksimum ama 1000 TL olsa daha iyi olur, yine de önerilerinizi bekliyorum.

Vücut için de sakal için de uygun olacak bir makine arıyorum, 1500 TL maksimum ama 1000 TL olsa daha iyi olur, yine de önerilerinizi bekliyorum.
Kendim vücut başlıksız olanını kullanıyorum, sıfıra sıfır alıyor (sakala direkt girilmez, kısalttıktan sonra bu makineyle girilmeli bence). Vücut için başlıkları işi yarar mutlaka. Philips yada braun marka almanı öneririm.

oneblade al geç ama her altı ayda bir bıçağını değiştirmen gerekiyor o bıçaklarda neredeyse makine ile aynı fiyatta

Kendim vücut başlıksız olanını kullanıyorum, sıfıra sıfır alıyor (sakala direkt girilmez, kısalttıktan sonra bu makineyle girilmeli bence). Vücut için başlıkları işi yarar mutlaka. Philips yada braun marka almanı öneririm.
Kısalttırken derken kral asıl amaç zaten saç sakal vucüt çok önemli değil o açıdan diyorum

Kısalttırken derken kral asıl amaç zaten saç sakal vucüt çok önemli değil o açıdan diyorum
Yine her türlü kesersin. Gür yerlere girerken bıçakları köreliyor, bıçak fiyatı neredeyse makina fiyatıyla aynı o yüzden dedim onu. + Bu model su geçirmez. Ben kullanıyorum sıkıntı yaşamadım.

Onebalde i 1.5 yıldır kullanıyorum şuan yeni makine alıcam powertec tr-758 düşünüyorum oneblade in bu kadar övülme sebebi nedir bilmiyorum 5 kuruş etmez bir makine çok narin dayanıklı değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vücut kılı için düşünüyosanız zaten yanaşmayın 10 yıllık powertec makine çok daha iyi alıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,991
Üyeler
183,778
Son üye
yikheuen
Geri