ben dualshock 4 aldım programla beraber kullanıyorum onuda düşüne bilirsin.PC için arıyorum ikinci el Xbox gamepadlar var ama ikinci el Gamepad alınmaz diye düşünüyorum sıfır sizin önerdiğiniz var mı
MSI GC20 var xbox tarzı arıyorsanPC için arıyorum ikinci el Xbox gamepadlar var ama ikinci el Gamepad alınmaz diye düşünüyorum sıfır sizin önerdiğiniz var mı
2 hafta önce teknosadan almıştım 999 tl idi şehridneki teknosa stoğunu sorgula bir bak derimSıfır nereden bulabilirim link var mı
şundan kullanıyorum ben memnunum ama alırken dikkat et gc20 v2 olanını al 1. versiyonu kronik sıkıntılı diyordu herkes bende v2 varMSI GC20 var xbox tarzı arıyorsan
Ürünü ne zamandır kullanıyorsunuz PC ye nasıl bağladınız FIFA da rahat mı kurulum vb işler var mışundan kullanıyorum ben memnunum ama alırken dikkat et gc20 v2 olanını al 1. versiyonu kronik sıkıntılı diyordu herkes bende v2 var
hocam önceden almıştım ama aktif olarak 2 ay falan kullandım diyeyim hala kullanıyorum biri hariç(o oyunun bozukluğundan) hiçbir oyunda bağlanma problemi ayar problemi vs yaşamadım fifada yaşayacağını hiç zannetmiyorum.Ürünü ne zamandır kullanıyorsunuz PC ye nasıl bağladınız FIFA da rahat mı kurulum vb işler var mı
Teşekkürler hocam peki kablo modeli nedir ?hocam önceden almıştım ama aktif olarak 2 ay falan kullandım diyeyim hala kullanıyorum biri hariç(o oyunun bozukluğundan) hiçbir oyunda bağlanma problemi ayar problemi vs yaşamadım fifada yaşayacağını hiç zannetmiyorum.
hocam neyi kastettiniz anlamadım biraz daha açarsanız yardımcı olmaya çalışırımTeşekkürler hocam peki kablo modeli nedir ?
Typce c mi?hocam neyi kastettiniz anlamadım biraz daha açarsanız yardımcı olmaya çalışırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
micro usb- düz usb girişi soruyorsanız
Evethocam neyi kastettiniz anlamadım biraz daha açarsanız yardımcı olmaya çalışırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
micro usb- düz usb girişi soruyorsanız
monster pusat çok iyi kuzenim kullanıyorPC için arıyorum ikinci el Xbox gamepadlar var ama ikinci el Gamepad alınmaz diye düşünüyorum sıfır sizin önerdiğiniz var mı