Öneri 1000 TL ye kulaklık onerisi

mexvell67

80+
Reaksiyon skoru
66
max 1000 tl ye kablosuz kulaklık istiyorum buds tarzı alursa iyi olur su geçirmez olmasını istiyorum ve aktif gürültü engelleyicisi olursa iyi olur ve ses kalitesinin iyi olmasını istiyorum

max 1000 TL ye kablosuz kulaklık istiyorum buds tarzı alursa iyi olur su geçirmez olmasını istiyorum ve aktif gürültü engelleyicisi olursa iyi olur ve ses kalitesinin iyi olmasını istiyorum
Hocam 2-3 tane kulaklık onersinler sen de onları al kenara sakla, amazon indirimleri olucak, o sakladığın kulaklıklardan biri indirime girerse oradan alırsın

Fury X kullanıyorum memnunum 2 seneye yakındır bende tek sorunu wireless adaptörünün üstüne bardak düştü ve bozuldu tekrar almıştım 250 lira falan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok nadir ses bozulmaları oluyor onu da söyleyeyim ama ciddi bir sorun değil.

18-25 temmuz arasında prime day indirimi olucak ama 8 TL'ye amazon prime üyesi olmanız lazım diye biliyorum, yanlış biliyorsam arkadaşlar beni düzeltsin
prime uyeliğim var zatende inşallah iyi fiyata bulabilirim

Kullanım amacı nedir?
dışarıda kullanıcam bisiklet ustunde spor yaparken koşarken ...

prime uyeliğim var zatende inşallah iyi fiyata bulabilirim

dışarıda kullanıcam bisiklet ustunde spor yaparken koşarken ...
JBL falan varda pahalı diye hatırlıyorum.

Hyper X cloud 2 bu fiyat bandında çok iyi. Oyun için istiyorsan yapıştır geç. Ama sadece oyun için değil diyorsan steelseries bakmanı öneririm.

Hyper X cloud 2 bu fiyat bandında çok iyi. Oyun için istiyorsan yapıştır geç. Ama sadece oyun için değil diyorsan steelseries bakmanı öneririm.
sorry kablosuz istiyormuşsun yorumumu görme :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,000
Üyeler
185,206
Son üye
berke5784
Geri