I AM SHERLOCKED
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi telegram grupları: Unlock plan : 10% per month from 22 April 2022Bu tahmininin kaynağı nedir?
Kendi telegram grupları: Unlock plan : 10% per month from 22 April 2022Bu tahmininin kaynağı nedir?
Hala nasıl 500 dolarım var anlamıyorum. Yani ben bu 500 doları kesin alabilecem mi?Kendi telegram grupları: Unlock plan : 10% per month from 22 April 2022Alıntıyı görüntüle
daha önceden görseydim kesinlikle denerdimKendi telegram grupları: Unlock plan : 10% per month from 22 April 2022Alıntıyı görüntüle
22 Nisanda %10u açılacakmış anladığım kadarıyla kalan aylık olarak dağıtılacaktır.Hala nasıl 500 dolarım var anlamıyorum. Yani ben bu 500 doları kesin alabilecem mi?
Yapacak bir şey yok nasip değilmişdaha önceden görseydim kesinlikle denerdim
Burayı anlamadım. Nasıl yani %10? Tam olarak ne demek isteniyor ?kalan aylık olarak dağıtılacaktır.
sen de kaç adet terk token varsa %10 unu satabileceksin sadeceBurayı anlamadım. Nasıl yani %10? Tam olarak ne demek isteniyor ?
Tokenlerinin kilitli mesela satamıyorsun bunları %10nu satabilir hale geleceksin söyledikleri tarihte, aylık olarakda kalan kilitler açılacakmışBurayı anlamadım. Nasıl yani %10? Tam olarak ne demek isteniyor ?