Neler Yeni

10000 tl kasa + monitör önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan kıran
Bütçe
10000
Bana 10000 tl ye en iyi fiyat perdormans kasa + monitör önerir misiniz?

MdtFyc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert

Hocam sistem 10.300 civarına geliyor sistem gayet iyi kendime düşündüğüm sistem he sıkıntısı ne diye sorarsan işlemcisi belki değiştirilebilir ama fiyat 12k oluyor hocam ama böylede sistem bence gayet güzel

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan kıran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam emeğine sağlik güzel olmuş çok teşekürler değiştirilebileceği adı neydi

MdtFyc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
Hocam emeğine sağlik güzel olmuş çok teşekürler değiştirilebileceği adı neydi
Değiştirilebileceği ad derken hocam? İlk attığım linke girin hocam özelleştir diyin monitör diyin aoc&philips kısmını seçin 1949tlye bir monitör olcak onu seçin 10.300 falan oluyor ama hocam size tavsiyem bu cuma gecesini bekleyin güzel pc gelir inşallah gelmezse buna dönersiniz

Myronnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Durmuş Ali Kocakulak

Hocam sistem 10.300 civarına geliyor sistem gayet iyi kendime düşündüğüm sistem he sıkıntısı ne diye sorarsan işlemcisi belki değiştirilebilir ama fiyat 12k oluyor hocam ama böylede sistem bence gayet güzel
Hocam baya çok kötü bu arada bu fiyata almayın bence daha iyi sistemler gelir ve monitör kesinlikle almayın daha geçen ondan kat kat iyi benimde kullandığım monitör 2k idi.

MdtFyc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
Hocam baya çok kötü bu arada bu fiyata almayın bence daha iyi sistemler gelir ve monitör kesinlikle almayın daha geçen ondan kat kat iyi benimde kullandığım monitör 2k idi.
Hocam 1 saat önce karne indirimleri bitti 10kye bunu buldum ama cuma gecesini beklemekte fayda var

Myronnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Durmuş Ali Kocakulak
Hocam 1 saat önce karne indirimleri bitti 10kye bunu buldum ama cuma gecesini beklemekte fayda var
Youtubede güzel sistemler çıkabilir bekleyebilir, veya dediğin gibi cuma günü bakabilir. Forumu takip etsin herhangi indirimde burda paylaşılıyor zaten.

Top Bottom