1000Euro masaustu monitor+kasa sistem onerisi

birbirlerine yakin farketmez. Suan verkkokauppada indirimler olmasi lazim. Power biraz daha gaming agirlikli magaza. Verkkauppadan toplayabilirsin. Bulundugum ulkeden kaynakli cesitler az olabilir :D. Eger yoksa birini bi magazadan birini oteki magazadan da yapabilirsin dostum. Simdiden tesekkurler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Finlandiya 🇫🇮 hocam
Hocam dışarıdayım. Eve geçer geçmez toplayacağım. İşlemci fiyatları çok komik geldi bana hamburger aldığımız fiyata İ5 12400f satıyorlar yaff 😂😂

Hocam dışarıdayım. Eve geçer geçmez toplayacağım. İşlemci fiyatları çok komik geldi bana hamburger aldığımız fiyata İ5 12400f satıyorlar yaff 😂😂
beklerim hocam canin sagolsun sikinti yok. Turkiye ekonomisi sahlaniyo sozde yapcak bisey yok :p

ustam bekliyorum hala😞

Son düzenleme:
beklerim hocam canin sagolsun sikinti yok. Turkiye ekonomisi sahlaniyo sozde yapcak bisey yok :p

ustam bekliyorum hala😞
KB'yın dün eve geç döndüm unutmuşum bu gün toplayıp atacağım.

yardimci olabilecek var mi agalar

RX 6750 XT - 400

R5 5600 - 150

Asus B500 - 110

KC3000 1TB - 80

32GB RAM - 80

750W PSU - 90

CORSAİR 4000D - 100

ToplaM 1000 Euro yapıyor.

AMD ekran kartı istemiyorsan bunu al:
RTX 4060 Ti - 450

Bu kartı alırsan ToplaM 1050 Euro olur.

MONİTÖR DE VARMIŞ BUNU AL
Lenovo G24 -190

1200 Euro ya çıkamıyorsan yaz az düşüreyim bi 2 parçayı.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Dostum çok teşekkür ederim yeterli benim için biraz geç bakabildim kusura bakma. Tekrardan çok teşekkürler. Sizce 6750xt mi 4060 ti mi daha iyi pek bilgim yok.

Okul yoğun bu aralar giremedim foruma göremedim mesajı hocam pardon
Rica ederim :)
Ben 4060 Ti alırım.
İkisi aynı güçte sayılır. 6750 XT nin tek avantajı 12GB olması.

toplama pc yapanlar varsa al geç yoksa akakçe gibi bir yer bul arat

Geri