Neler Yeni

1000mbit var ama kullanamıyorum acil

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Seymen
Arkadaşlar merhabalae Türktelekomdan 1000mbps internet kullanıyorum laptopum g911 4090 lı ethernet kısmı 1000mbit destekliyor alıyordumda birkaç gündür bir şey oldu 90 mbps nin üzerine çıkamıyorum müşteri hizmetleriyle defalarca görüştüm sorunu çözemediler kabloda nir problem yok bunun nedeni ne olabilir laptopu şehir dışına götürmüştüm wifi kullanmıştım fakat eve dönünce wifi devre dışı bıraktım ethernet bağladım tekrardan CAT6 niye 1000mbps alamıyorum???

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
A''
Arkadaşlar merhabalae Türktelekomdan 1000mbps internet kullanıyorum laptopum g911 4090 lı ethernet kısmı 1000mbit destekliyor alıyordumda birkaç gündür bir şey oldu 90 mbps nin üzerine çıkamıyorum müşteri hizmetleriyle defalarca görüştüm sorunu çözemediler kabloda nir problem yok bunun nedeni ne olabilir laptopu şehir dışına götürmüştüm wifi kullanmıştım fakat eve dönünce wifi devre dışı bıraktım ethernet bağladım tekrardan CAT6 niye 1000mbps alamıyorum???
kabloyu elinle yukarı kaldır düzelebilir bazen yerinden oynadığı için bana da oluyor

Farex

80+ Silver
Kablo orjinal yada çakma olabilir. Driverları kurduysan alman lazım.

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Ethernet sağ tık.
Özellikler
Yapılandır
Gelişmiş
Speed&Duplex
Değer; 1.0 Gbps Full Duplex yapıp deneyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Seymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok maalesef speed and duplex de denedim olmuyor 92mbps de takılıyoır
Mesaj otomatik birleştirildi:

kabloyu elinle yukarı kaldır düzelebilir bazen yerinden oynadığı için bana da oluyor
kanka kablo değiştirdim az önce olmadı

Top Bottom