Neler Yeni

1000Mbps altyapı gelmiş.

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
Üniversite öğrencisiyim, finallerden sonra okullar da online olunca köye geldim. Şileye bağlı bir köy. Babam kendi ofisine türktelekom internet bağlatmış, Tabi ben bunun gigabit olduğunu bilmiyordum. Comnet altyapı sorgulaması yaptıktan sonra şöyle bir sonuçla karşılaştım. Türk Telekomda kalmak mı daha mantıklı yoksa farklı bir firmaya geçmek mi mantıklı. Ofiste Tivibu kullanıldığı için farklı bir yöntem bulmam gerekicek eğer farklı bir sağlayıcıya geçersem.
1676197632335.png

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Hasan
Üniversite öğrencisiyim, finallerden sonra okullar da online olunca köye geldim. Şileye bağlı bir köy. Babam kendi ofisine türktelekom internet bağlatmış, Tabi ben bunun gigabit olduğunu bilmiyordum. Comnet altyapı sorgulaması yaptıktan sonra şöyle bir sonuçla karşılaştım. Türk Telekomda kalmak mı daha mantıklı yoksa farklı bir firmaya geçmek mi mantıklı. Ofiste Tivibu kullanıldığı için farklı bir yöntem bulmam gerekicek eğer farklı bir sağlayıcıya geçersem.
Abdullah abide TT altyapısından comnet kullanıyordu. Bence comnet deneyebilirsin.

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,575
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çanak yok diye biliyorum. Ofis yapılalı çok süre olmadı, takılmamıştır. Tek çözüm direkt uydulu bir televizyona geçmek olur sanırsam.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Çanak yok diye biliyorum. Ofis yapılalı çok süre olmadı, takılmamıştır. Tek çözüm direkt uydulu bir televizyona geçmek olur sanırsam.
Tivibu sıkıntı baya hocam,bizdede tivibu var anca televizyon değiştirdik öyle tivibusuz kullanılıyor. (Taahhüt bitince türktelekomu değiştiricem)

Top Bottom