1000mbps için özel bir şey yapmama gerek var mı?

MamiKK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,002
TT den 1000mbps alacağım ama bilgisayara 1000mbps gelir mi hiçbişey yapmadan?
Özel bişey yapmam veya satın almam gerekiyor mu?

ethernet kablosu ve girşi uygunsa gelir
bir de modemin 1000lik çıkışının olması lazım

TT den 1000mbps alacağım ama bilgisayara 1000mbps gelir mi hiçbişey yapmadan?
Özel bişey yapmam veya satın almam gerekiyor mu?
Bence onların verdiği modemi alma kendi modemini al onlara kira ödemektense veya onların modemini almaktansa, ücretsizse al sadece. Onun dışında bilgisayara kablolu bağlarsan tahmini 940-950mbps alırsın.

Bence onların verdiği modemi alma kendi modemini al onlara kira ödemektense veya onların modemini almaktansa, ücretsizse al sadece. Onun dışında bilgisayara kablolu bağlarsan tahmini 940-950mbps alırsın.
kira her türlü ödeyecek fiberde

Modemden pcye giden ethrrnet kablosunun destekledigi mbps harici yok.Turknete gecebiliyorsaniz fiber konusunda modem ucreti vs yok.

Hayır ont ve modemi kendim alacağım dersen gelip senin cihazının bağlantısını yapıyorlar bağlarken. En azından Gigafiber'de durum böyle.
kendin alıcam desen de kira ödüyorsun cihaz bağlantısını yapsınlar ücret düşmeyecekler

kendin alıcam desen de kira ödüyorsun cihaz bağlantısını yapsınlar ücret düşmeyecekler
Tamamda o nasıl oluyor, kurulum ücreti dışında hizmetini almadığım cihazların kirasını mı ödetecekler? Ben kendi modemimi ve ont mi kullanacağım diyince.

Modemden pcye giden ethrrnet kablosunun destekledigi mbps harici yok.Turknete gecebiliyorsaniz fiber konusunda modem ucreti vs yok.
maalesef sadece tt veriyor 1000 i
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ethernet kablosu ve girşi uygunsa gelir
bir de modemin 1000lik çıkışının olması lazım
bina sıfır, kabloları duvarın içinde. şuan 100 lük pakette 120 felan görüyorum ama 1000 görür mü emin değilim ölçebileceğim bi durum yok dimi

Tamamda o nasıl oluyor, kurulum ücreti dışında hizmetini almadığım cihazların kirasını mı ödetecekler? Ben kendi modemimi ve ont mi kullanacağım diyince.
evet aynen öyle.
maalesef sadece tt veriyor 1000 i
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bina sıfır, kabloları duvarın içinde. şuan 100 lük pakette 120 felan görüyorum ama 1000 görür mü emin değilim ölçebileceğim bi durum yok dimi
ftth fiberde kayıp olmaz altyapı sorgulama yerlerinde 1000 çıkıyorsa alırsınız

evet aynen öyle.

ftth fiberde kayıp olmaz altyapı sorgulama yerlerinde 1000 çıkıyorsa alırsınız
Cidden öyle bi durum varsa tt tam kuduruk bi firma olmuş, Allah'tan oturduğum bölgede gigafiber var bunların tekeline kalmadım.

Geri