freebuds se 2 bassı çok iyi aktif olarak kullanıyorumAmaç müzik dinlemek. Ses kalitesi iyi basları tizleri temiz bir ürün arıyorum. Kulakiçi tercihimdir.
Aklımda bir kaç tane belirledim aslında ama hangisi daha iyidir karar veremiyorum.freebuds se 2 bassı çok iyi aktif olarak kullanıyorum
ben slikonlu sevmediğim için onlara bakmadım daha önce ama enes özen var yt de güzel karşılaştırma yapıyoAklımda bir kaç tane belirledim aslında ama hangisi daha iyidir karar veremiyorum.
Anker Soundcore R50i TWS Bluetooth Kablosuz Kulaklık Mavi - Fiyatı
Anker Soundcore R50i TWS Bluetooth Kablosuz Kulaklık Mavi - en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Ne alakası var hocam? Şimdiye kadar 4-5 kere aldım internetten bi sakıncasını da görmedim. Ayrıca zaten aldığımı söyledim bu saatten sonra daha ne yapabilirim.mediamarkt vatan gibi yerlere gidin ordan bakın hocam internetten olmaz bu iş ben qcy t13 alacaktım mm gittim 700 TL jbl aldım.
hayır internetten aldığınız daha iyi olabilir hocam ama bakmak daha iyi olur indirim felan olabilir.Ne alakası var hocam? Şimdiye kadar 4-5 kere aldım internetten bi sakıncasını da görmedim. Ayrıca zaten aldığımı söyledim bu saatten sonra daha ne yapabilirim.
hayırlı olsunOna baktım hocam en ucuz olan yerden aldım zaten. 900TL'ye geldi.