hocam s23 fe ydi ben trendyoldan aldım 22399 ucuza geliyordu direk aldım bendeHocam birde s23 fe miydi s23 müydü tam hatırlamıyorum ama o telefonu hepsiburadadan alınca galaxy buds hediye değil miydi?
hocam ben bisiklet sürerken kullanacağım bide oyun oynarken falan bisiklet kullanırken tekteker falan yapıyorum kulagımdan düşermiBütçe artarsa çok iyi kulaklıktır
ANC silikonlu istersenizSoundpeats Air3 Deluxe HS Siyah Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Soundpeats Air3 Deluxe HS Siyah Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Soundpeats Air3 Deluxe HS Siyah Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anker SoundCore Life Note 3i TWS ANC Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Anker SoundCore Life Note 3i TWS ANC Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore Life Note 3i TWS ANC Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.431,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kulak yapına göre rahat ettiğin model değişir tabi ama şüphesiz silikonlu kulağına daha iyi tutunur. Ben silikonluda rahat hissetmediğim için 2 alternatifide attım karar sizin.h
hocam s23 fe ydi ben trendyoldan aldım 22399 ucuza geliyordu direk aldım bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ben bisiklet sürerken kullanacağım bide oyun oynarken falan bisiklet kullanırken tekteker falan yapıyorum kulagımdan düşermi
ucuz isterseniz bu olabilirbugün saat 4te s23fe aldım ve ona uyacak bir bluetooth kablosuz kulaklık alıcam 1000tl civarı olursa güzel olur önerilerinizi bekliyorum
silikonlu alırım o zaman hocam yaKulak yapına göre rahat ettiğin model değişir tabi ama şüphesiz silikonlu kulağına daha iyi tutunur. Ben silikonluda rahat hissetmediğim için 2 alternatifide attım karar sizin.
Şimdiden hayırlı olsun hocamsilikonlu alırım o zaman hocam ya