Neler Yeni

1000tl Metal Çınlaması olmayan mekanik klavye önerisi

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Bütçe
1000
TUF K7 ve ROG SCOPE RX beğendim fakat Rog olan modeli aldığımda metal çınlama sesi geldi. Araştırınca TUF ta da aynı durummuş. 100TL bütçe ile bu sorun olmayan

uzun switch ömürlü
rgb ve yazılımı olan
düşük gecikme
sessiz bir klavye önerisi istiyorum

bazılarında bu metal çınlaması olmuyormuş sebebi var mı yoksa sadece şans mı ?
şans ise ürünü değiştiricem belki sessiz gelir.
Bunlar dışında TUF K7 mi ROG SCOPE RX mi performans olarak daha iyidir.(fiyat önemsiz)
ROG model RX optik switchli model herkes normal cherry mx li olanla karıştırıyor yazayım dedim.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
herhangi bir cherry mx red klavye işini görür. cherry mx red kaliteli sessiz ve uzun ömürlürdür.

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
herhangi bir cherry mx red klavye işini görür. cherry mx red kaliteli sessiz ve uzun ömürlürdür.
bu optik switch ler daha kalitei 2 kat daha uzun ömürlü ve daha sessiz problem o değil metal çınlaması

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
bu optik switch ler daha kalitei 2 kat daha uzun ömürlü ve daha sessiz problem o değil metal çınlaması
ben hiç cherrylerde yay sesi duymadım. outemu gibi ucuz switchlerde var yalnız cherryde oluduğunu sanmıyorum. klavye olarak da buna bakabilirsin https://www.incehesap.com/corsair-k...KIkmMCTma6nkfkvpTftWM5gGZnerNiuBoCrx8QAvD_BwE
low profile switchler olduğu için daha sessizler. bu klavyeyi arkadaşımda deneiymleme şansım oldu. gerçekten sessiz bir klavye. istersen internetten de bir araştır. incelemeleri izle.

Top Bottom