Neler Yeni

1000TL Mikrofonu cidden acayip iyi kulaklık önerisi lazım.

Xeiru_S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Can Karamanlı
Bütçe
1000
Başlıkta belirttiğim gibi mikrofonu cidden iyi kulaklık önerisi lazım. Genellikle hikayeli oyunlar veya sandbox oyunlar oynarım tabii ara sıra valorant, csgo da oynarım. Ayrıca kaliteli driverlı da olursa çok iyi olur. Mikrofonun iyi olması isteğim günün çoğunda Discord'da seslide olmam.

Anakartım : MSI MS-1541 (Evet laptop kullanıyorum eğer model adı da lazım ise Msi GE66)

Ilar

80+ Bronze
üstüne bi 350 tl daha katabilir isen sana tavsiyem Logitechin g pro x modeli hem ses kalitesi hem tasarımı hem konforu ve tabii ki de mikrofonu olsun gayet güzel ve parasını sonuna kadar hakeden kulaklıklar da başı çeker

AMA fiyat 1000tl ve altı olsun dersen de corsairin wireless modeli olan bir ürün var çoğu yayıncıda da görebilirsin:

Xeiru_S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Can Karamanlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
üstüne bi 350 TL daha katabilir isen sana tavsiyem Logitechin g pro x modeli hem ses kalitesi hem tasarımı hem konforu ve tabii ki de mikrofonu olsun gayet güzel ve parasını sonuna kadar hakeden kulaklıklar da başı çeker

AMA fiyat 1000tl ve altı olsun dersen de corsairin wireless modeli olan bir ürün var çoğu yayıncıda da görebilirsin:
Hocam 350 lira cidden çok yukarısı oluyor o kadar çıkamam. Corsair'in modeline baktım wireless olduğu için mikrofon pek hoşuma gitmedi ancak cidden tasarımı ve ses kalitesi çok hoş duruyor ayrıca bu kulaklıkta dip ses vb. bir sıkıntı var mı? Bazı forumlarda bunun benzer modelinde öyle şeyler okumuştum da. Ayrıca sizden 1000TL'ye kablolu önerisi de isteyebilir miyim karşılaşttırmak için?

DarkWind

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
DarkWind
İlgilendiği Kategoriler
Windows 11 Windows 10 Telefon Önerisi Teknik Sorun
Ben bunu kullanıyorum ses kalitesi ve mikrofon kalitesi güzel uygun fiatli sn r9 öneririm

Nachi

80+ Platinum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,603
Üyeler
166,036
Son üye
orduozgur
Top Bottom