Neler Yeni

Yüksek kaliteli kulaklık önerisi lazım

Vision

80+
160 dolar 2700₺ yapıyor. Buna %20 vergi eklediğimizde 3250₺ yapıyor.
Şuan ise 2499₺’ye satılıyor. Ben yeni stoklar ile 3k’nın üstünde satılacağını düşünüyorum ama inşAllah dediğim olmaz.
Asusun bazı ürünlerde bölgesel fiyatlandırma yaptığını düşünüyorum ben. Scope RX yurtdışında 130 dolarlarda satılırken Türkiyede 700-800 bandında satılıyordu. Hatta kampanyalar ile bir kere 495TL'ye kadar düştü Scope RX

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,401
İsim
Oğuz Oğuz
Asusun bazı ürünlerde bölgesel fiyatlandırma yaptığını düşünüyorum ben. Scope RX yurtdışında 130 dolarlarda satılırken Türkiyede 700-800 bandında satılıyordu. Hatta kampanyalar ile bir kere 495TL'ye kadar düştü Scope RX
Asus yapıyor hocam muhtemel.
İncehesapta dolar 16 olmasına rağmen cuma günü 999₺’ye satıldı. Yani 160₺ si vergi olsa 840₺’den satılmış desek 50 dolar gibi bir ücret yapıyor.
Bende yazın geri iade kampanyası ile 700₺’ye almıştım klavyeyi. Çokta severek kullanıyorum.

Kadir_1987

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba bana hem oyunda hemde müzik için kaliteli ses veren bir kulaklık lazım bütçem 3000e kadar çıkabilirim eğer değecek bir model olursa biraz daha üste ekleyebilirim kulaklığı hem telefonda hemde bilgisayarda kullanıcam ağırlıklı olarak bilgisayar tabi fps ve hikayeli oyunlar oynuyorum müzikte dinliyorum hem kablolu hem kablosuz kullanabilen model olursa çok iyi olur tak çıkart tarzı arctis prime önerdiler ama pek kafama yatmadı anfi ile daha iyi ses alınıyormuş ve kablosuz değil anakartım msi b550 gaming edge ses yongası nasıl performans verir bilmiyorum

SteelSeries Arctis Pro Wireless Sarı site de sıfır kutusu açılmamış 3.400-3.500 tl civarındaydı en son.
Tavsiye ederim.
Kullanıyorum çünkü.

Vision

80+
Asus yapıyor hocam muhtemel.
İncehesapta dolar 16 olmasına rağmen cuma günü 999₺’ye satıldı. Yani 160₺ si vergi olsa 840₺’den satılmış desek 50 dolar gibi bir ücret yapıyor.
Bende yazın geri iade kampanyası ile 700₺’ye almıştım klavyeyi. Çokta severek kullanıyorum.
Bende de var fakat geri ödeme kampanyasından yararlanamamıştım o tarihten önce aldığım için. 700TL'ye geldi benimkide.

Can...

80+ Platinum
Arkadaşlar merhaba bana hem oyunda hemde müzik için kaliteli ses veren bir kulaklık lazım bütçem 3000e kadar çıkabilirim eğer değecek bir model olursa biraz daha üste ekleyebilirim kulaklığı hem telefonda hemde bilgisayarda kullanıcam ağırlıklı olarak bilgisayar tabi fps ve hikayeli oyunlar oynuyorum müzikte dinliyorum hem kablolu hem kablosuz kullanabilen model olursa çok iyi olur tak çıkart tarzı arctis prime önerdiler ama pek kafama yatmadı anfi ile daha iyi ses alınıyormuş ve kablosuz değil anakartım msi b550 gaming edge ses yongası nasıl performans verir bilmiyorum
Cloud 2 önerecektim uçmuş fiyat 1 ay önce 660 tl ye Amazondan aldım

Mvnmt35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet
Ben 11.11 indirimlerinde 1084₺’ye almıştım.
Dolar arttıkça 100-200 zamnlandı.
Şuan 1900₺ olmuş. Doların artışı sürerse daha da zamlanabilir. Haberiniz olsun.
Hocam tekrardan merhaba şuan go 2.4 kulaklık 1574 e düşmüş internet fiyatı kararımı verdim bunu alıcam eksi yönü varmıydı bu modelin birde dongle alıcı galiba bu model type c çıkışlı anakart lazım dimi b550 gaming edge var bendede type c çıkış varmıydı hatırlayamadım

Top Bottom