1000tl ye kadar bütçem var hocam biraz daha çıkarım oyun ve günlük kullanım için ne önerirsiniz
kulak üstü tercihim hocam teşekkürleriem olur derseniz chu2 alabilirsiniz 600tl ye.
@smash23 bunu öneririmkullanıyorum öneririm. Bu kulaklıkla ilgili deneyimlerimi paylaştığım konumda var bakabilirsin.GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam d ile p arasındaki fark nedir acabakullanıyorum öneririm. Bu kulaklıkla ilgili deneyimlerimi paylaştığım konumda var bakabilirsin.GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam d ile p arasındaki fark nedir acaba
bakıyorum hemen hocam teşekkürlerBurada detaylı anlattım hocamHavit H2002D ve H2002P ile Deneyimlerim
Başlıkta da görüldüğü üzere bu iki kulaklık hakkında zamanında çok fazla detaylı anlatım vesaire aradım fakat bulamamıştım. Şimdi ikisini de kullanma şansını elde eden biri olarak birkaç şey söylemek istiyorum ve almayı düşünenler için benim gibi arama zahmetine girmemesi adına böyle bir konu...forum.donanimarsivi.com
hocam orda bahsetmediniz galiba ya da ben fark etmedim d modelinde ses kartı yokmuş galiba iyi bir ses kartı olmayan anakartta sesin kötü geldiğini falan okumuştum başka konularda bi bilginiz var mıBurada detaylı anlattım hocamHavit H2002D ve H2002P ile Deneyimlerim
Başlıkta da görüldüğü üzere bu iki kulaklık hakkında zamanında çok fazla detaylı anlatım vesaire aradım fakat bulamamıştım. Şimdi ikisini de kullanma şansını elde eden biri olarak birkaç şey söylemek istiyorum ve almayı düşünenler için benim gibi arama zahmetine girmemesi adına böyle bir konu...forum.donanimarsivi.com
Elime geçen 2010'dan kalma laptopta üzmedi, babamın kullandığı lenovo ideapad gaming laptobunda da üzmüyor, dediğim gibi babam boş kaldıkça müzikle uğraştığı için bir sıkıntısı olsa yeni birtane aldırırdı ama mikrofon olayında sıkıntı yaşadığımı belirtmiştim. En sıkıntı konu o.bakıyorum hemen hocam teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam orda bahsetmediniz galiba ya da ben fark etmedim d modelinde ses kartı yokmuş galiba iyi bir ses kartı olmayan anakartta sesin kötü geldiğini falan okumuştum başka konularda bi bilginiz var mı