- Reaksiyon skoru
- 114
Anladım Nvidia Broadcast kullanamazsınız, onu öğrenmek için sormuştum. Aklınızda başka hangi modeller var araştırdınız mı? Hangileri kafanıza yatıyorekran kartım rx6700xt 12gb
Anladım Nvidia Broadcast kullanamazsınız, onu öğrenmek için sormuştum. Aklınızda başka hangi modeller var araştırdınız mı? Hangileri kafanıza yatıyorekran kartım rx6700xt 12gb
fifinemı yoksa quadcestmiVideolarına bakıp karar verin. Hepsinin mikrofon kıyasları var. İşimi görür diyorsanız alın. En azından bu bütçelerdeki mikrofonlara bir tık yazılımsal ayar da gerekebilir.
![]()
Fifine Ampligame A6T RGB USB Yayıncı Mikrofon Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Fifine Ampligame A6T RGB USB Yayıncı Mikrofon fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Fifine Ampligame A6T RGB USB Yayıncı Mikrofon özelliklerini incele, 2.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
fifine a6t veya a6v olabilir biriktiricem birazAnladım Nvidia Broadcast kullanamazsınız, onu öğrenmek için sormuştum. Aklınızda başka hangi modeller var araştırdınız mı? Hangileri kafanıza yatıyor
modellere göre değişir diye biliyorumfifinemı yoksa quadcestmi
bu iyiVideolarına bakıp karar verin. Hepsinin mikrofon kıyasları var. İşimi görür diyorsanız alın. En azından bu bütçelerdeki mikrofonlara bir tık yazılımsal ayar da gerekebilir.
![]()
Fifine Ampligame A6T RGB USB Yayıncı Mikrofon Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Fifine Ampligame A6T RGB USB Yayıncı Mikrofon fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Fifine Ampligame A6T RGB USB Yayıncı Mikrofon özelliklerini incele, 2.749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Önerdikten muhtemelen kısa süre sonra tükenmiş.Tam olarak 2000tl ye çıkabiliyorum hocam ona göre bişey almak istiyorum altınızda arkadaşın attığınfifinr var o nasıldır
Ayrıca stokları tükenmiş söylediğiniz modelin