Max 3.5k mikrofon önerisi

A6t beyaz renk kullanıyorum gayet iyi uygulaması olmadığı için steelseries sonar dan mikrofon ayarı yaptım çok güzel oldu bu fiyata alınabilecek en iyisi bence

fifine bence tercih etme onun yerıne atılan razer vs daha ıyı veya oyun yayıncılık kayıt vs ıslerı ugrsaıyorsan ses kartı mıkrofon setupuda dızılebılır

Bütçenizin üzerinde ama bu fiyata asla kaçmaz https://amzn.eu/d/048rnCDa
Kaçar kardeşim kaçar, altı üstü sesimizi karşıya iletecek, 3000 tl ye alınan aletler de aynı işi görüyor. Bunun ses kalitesi 10 üzerinden 10 diyelim ki, yarı fiyatına satılan aletin kalitesi de 10 üzerinden 9.5 oluyor. Karşılaştırma videoları açıp izleyebilirsiniz. Milyon aboneli bi yayıncı youtuber değilseniz bi ürüne bu kadar absürt paralar vermek 10/10 ürün peşinde koşmak saçma.

Kaçar kardeşim kaçar, altı üstü sesimizi karşıya iletecek, 3000 tl ye alınan aletler de aynı işi görüyor. Bunun ses kalitesi 10 üzerinden 10 diyelim ki, yarı fiyatına satılan aletin kalitesi de 10 üzerinden 9.5 oluyor. Karşılaştırma videoları açıp izleyebilirsiniz. Milyon aboneli bi yayıncı youtuber değilseniz bi ürüne bu kadar absürt paralar vermek 10/10 ürün peşinde koşmak saçma.
Bende hyperx solocast var aldığıma pişmanım tonla ayar, izolasyon ve program kullandım dip ses var ve geçmiyor.
Bir kere alıp en iyisini almak gerekiyor yoksa kulaklıkların mikrofonuyla da devam edebilirsin

katılıyorum kesınlıkle tercıh edılmez bu fıyata bunun 10 katı performans verıcek setup dızılır

Bende hyperx solocast var aldığıma pişmanım tonla ayar, izolasyon ve program kullandım dip ses var ve geçmiyor.
Bir kere alıp en iyisini almak gerekiyor yoksa kulaklıkların mikrofonuyla da devam edebilirsin
Yanılgın burada başlıyor sen kötü olanı tercih etmişsin, solocast alıp kullandım beğenmedim gittim razer aldım tertemiz ses iletiyor dipses sıfır, açıp youtube ses kalitesi kıyaslaması izleyebilirsin, çok zor olmasa gerek. Aralarındaki farkı anlamazsın bile 7000 tl verdin diye 2500 tl lik maldan 3 kat daha iyi performans almıyorsun.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Utkw
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,339
Üyeler
190,016
Son üye
sercanc7
Geri