100mbps internette ping sorunu

zyxoN-

80+
Reaksiyon skoru
28
Arkadaşlar merhaba, 100mbps internetim var (kablonet) ama türkiye sunucularında pingim 30 40 arası, biliyorum 30 40 ping iyi ama 15 20 seviyesinde olması gerekmez mi ? Ve başka sunucularda 20 30 mbps interneti olan arkadaşlarım 40 60 ms arası alırken benim ki 70 90 arası oluyor. Napmam gerek ?

Arkadaşlar merhaba, 100mbps internetim var (kablonet) ama türkiye sunucularında pingim 30 40 arası, biliyorum 30 40 ping iyi ama 15 20 seviyesinde olması gerekmez mi ? Ve başka sunucularda 20 30 mbps interneti olan arkadaşlarım 40 60 ms arası alırken benim ki 70 90 arası oluyor. Napmam gerek ?
@alpolojix / Leroxy

Pingin dowland la alakası yok. Senin İNternet sunucunun oyun sunucusu ile uzaklığı ile alakalı bir şey ping. Müşteri hizmetlerini arayıp dha detaylı bilgi alabilirsin. Belki seni baska sunucuya verirler.

KabloNet'in genel bir ping sorunu yaşadığını herkesin bilmesi lazım. Örneğin ModArtPC KabloNet kullanıyor ve CS:GO Pingi 90-100ms aşağısı değil.
Bu tip saçma durumlar olabiliyor.
Bu konuda bizim yapabileceğimiz bir şey yok Kablo İnternet hakkında benim bile bilgim aşırı az olduğundan bu konu hakkında firma yetkilileriyle görüşmenizi öneririm.

Geri