ErenROG
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 7,258
https://urun.n11.com/mouse/msi-gg-i..._medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.4.9 115 TL. Ama rahat değil.145 TL olmuş alabiliyoesan kesinlikle al bence
https://urun.n11.com/mouse/msi-gg-i..._medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.4.9 115 TL. Ama rahat değil.145 TL olmuş alabiliyoesan kesinlikle al bence
Sadece arkadaşımda değil, bir çok kişide sorun var. İlk başlarda sorun olmuyor ancak FPS oyunlarında ani dönüşlerde takılıyor.Hocam önerdiğiniz mouse çok ağır ve Gamepower Bane zemine göre sorun çıkarabiliyor. Kaliteli bir mousepad önerirseniz arkadaşınıza sorunundan kurtulmuş olur![]()
Ben rahat olduğu kanaatinde olsugum icin onermistim neden rahat değil ki? Kendim de kullandım bana rahat geldi sizi neden memnun etmedi benim elim küçük diye mi acaba
Elim büyük. Ayrıca hissiyatını da hiç beğenmedim. Elime tam oturmadığı için de çok rahatsız oldum.Ben rahat olduğu kanaatinde olsugum icin onermistim neden rahat değil ki? Kendim de kullandım bana rahat geldi sizi neden memnun etmedi benim elim küçük diye mi acaba
Hocam benim elime everest sm770 küçük geliyorBen rahat olduğu kanaatinde olsugum icin onermistim neden rahat değil ki? Kendim de kullandım bana rahat geldi sizi neden memnun etmedi benim elim küçük diye mi acaba
Zaten bir çok öneri gelmiş benim şmyle bir önerim olacak bulursan bile hemen almaya karar verme.150-200 bandındaki mouseların indirimini kovalayabilirsin acelesi yoksa eğer.İncehesap gaming gecesi itopya hafta sonu fırsatları gibi gibi ama takip etmen lazım.Ama bulduğuna işte tam bu diyorsan da al o zaman.Selamlar konu aynen başlıktaki gibi. Ancak fareden birkaç beklentim var. Öncelikle büyük olmalı uzunluk olarak minimum 12cm genişlik olarak 5cm ve civarı olursa iyi olur, küçük olursa g102 tipinde olabilir. Tıklama hissiyatı yumuşak ve sensörü kaliteli, tercihen hafif olmalı hatta olursa çok iyi olur. 120TL' ye kadar çıkabilirim ancak kesin değil bu sebepten 70-110TL aralığında tutarsak sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Aslında Rampage SMX-R85 Gentle RGB isteklerimi tam karşılıyor gibi. Ancak sensörü nasıldır bilmiyorum.
Ağırlığını bilmiyorum fakat hafif değil. Çok ağır da değil. İdealHocam ağırlığı ne kadardır bir bilginiz var mı ben bulamadım da