Skynel
80+ Gold
Dahası
İyi günler speed mousepad arıyorum limitim 100tl
sademi yoksa ustunde bir fotograf olucakmı_İyi günler speed mousepad arıyorum limitim 100tl
Dümdüz Qck modeli boyutlarına göre fiyatları artıyor.Hangi qck ama bir sürü var hepsi speed
Sade olsa daha iyi
Dümdüz Qck modeli boyutlarına göre fiyatları artıyor.
Evet. Heavy dışındaki hepsi speed.Bu şimdi speed mi dostum çünkü qck mass var qck edge var qck heavy var
Peki dostum benim şuan elimde mouse var ama 10tl lik pek iyi değil 150 160 TL ye mouse mu yoksa mousepad mi ne dersinEvet. Heavy dışındaki hepsi speed.
G102 alabilirim mesela ama elim sanırım büyük ondan olur mu onu bilmiyorumPeki dostum benim şuan elimde mouse var ama 10tl lik pek iyi değil 150 160 TL ye mouse mu yoksa mousepad mi ne dersin
Mouse derim. Mouse olarak o fiyata G102 öneririm.Peki dostum benim şuan elimde mouse var ama 10tl lik pek iyi değil 150 160 TL ye mouse mu yoksa mousepad mi ne dersin
Elin 17cm veya daha küçükse eline uygun.Elim sanırım büyük ama tam olarak emin değilim önceden kullandığım mouseu atayım sence g102 elime olur mu ki
Elim sanırım büyük ama tam olarak emin değilim önceden kullandığım mouseu atayım sence g102 elime olur mu ki
Bilegimden en uzun parmağıma kadar 17 18 cmElin 17cm veya daha küçükse eline uygun.
Eline tam olur G102.Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilegimden en uzun parmağıma kadar 17 18 cm