Neler Yeni

100TL ye kadar D&R alışverişlerinizde %100 CASHBACK + 20 TL Fırsatı

Paxics

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berkan Barış
Dostlar selamlar, akşamınız güzel olsun.

Picodi üzerinden yönlendirildiğiniz ilk, d&r siparişinizde 100TL'ye kadar olan tutarın tamamını alabilirsiniz.

100TL lik alışveriş yapıyorsunuz "Kargo Bedava" olarak ve paranızın tamamı ve +20TL yi geri alıyorsunuz.

Yapmanız gerekenler Picodiye üye olmak.

Referans linkim (referans olarak kaydolursanız 100TL'lik alışverişte +20TL de ekstradan kazanıyorsunuz : TIKLA

Referanssız link : TIKLA

1- Giriş yaptıktan sonra arama yerine "D" yazın ve D&R'a tıklayın.

Alıntıyı görüntüle

2- Çıkan sayfada bunu göreceksiniz, Cashback etkinleştire tıklayarak, D&R'a yönlendirileceksiniz ve alışverişinizi yapabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle

Kampanya şartı görselde de yazıyor;
  • Kampanya giriş yapan kullanıcala özeldir! Picodi cashback ile ilk alışverişine cashback: %100, maksimum cashback 100₺, sonraki alışverişleriniz için üst limitsiz cashback: 1.5%. Sadece 10000 kullanıcı için
zaten almayı planladıgım 2 kitap vardıda siparişini verdim ancak picodide cashback görünmemekte

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Deneyen var mı?

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Donanımhaber ve r10 forumlarında aynı konu açılmış ve oralarda baya bir kişi denemiş ve sayfalarca yazı yazılmış

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Dostlar selamlar, akşamınız güzel olsun.

Picodi üzerinden yönlendirildiğiniz ilk, d&r siparişinizde 100TL'ye kadar olan tutarın tamamını alabilirsiniz.

100TL lik alışveriş yapıyorsunuz "Kargo Bedava" olarak ve paranızın tamamı ve +20TL yi geri alıyorsunuz.

Yapmanız gerekenler Picodiye üye olmak.

Referans linkim (referans olarak kaydolursanız 100TL'lik alışverişte +20TL de ekstradan kazanıyorsunuz : TIKLA

Referanssız link : TIKLA

1- Giriş yaptıktan sonra arama yerine "D" yazın ve D&R'a tıklayın.

Alıntıyı görüntüle

2- Çıkan sayfada bunu göreceksiniz, Cashback etkinleştire tıklayarak, D&R'a yönlendirileceksiniz ve alışverişinizi yapabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle

Kampanya şartı görselde de yazıyor;
  • Kampanya giriş yapan kullanıcala özeldir! Picodi cashback ile ilk alışverişine cashback: %100, maksimum cashback 100₺, sonraki alışverişleriniz için üst limitsiz cashback: 1.5%. Sadece 10000 kullanıcı için
referans kodun ile oluşturup alışverişimi yaptım uzun zamandır almak istediğim kitaplar vardı. 113₺ tuttu chrome eklentisi vs eklemek gerekiyormuş hepsini yaptım 90 ile 120 gün içerisinde yatacakmış :d aylar sonra görür sevinirim belki :d yada unuturum o para orada kalır :D

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
referans kodun ile oluşturup alışverişimi yaptım uzun zamandır almak istediğim kitaplar vardı. 113₺ tuttu chrome eklentisi vs eklemek gerekiyormuş hepsini yaptım 90 ile 120 gün içerisinde yatacakmış :d aylar sonra görür sevinirim belki :d yada unuturum o para orada kalır :D
Dün akşam 18:30 gibi sipariş verdi şuan elime geçti kitaplar baya hızlı kargo ile geldi.Şimdi takip edeceğiz bakalım para ne zaman gelecek.

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
gerçekmi la şimdi 100tl lik bişey alcam beleşe öylemi

Top Bottom