Neler Yeni

Çözüldü✓ 10100f ile uyumlu f/p ekran kartı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak İskenderoğlu
Bütçe
1200
0 f/p güncel oyunları açan (gow da normal kalite de 60 fps yeterli) bir ekran kartı alıyorum. 2.el olmaz çünkü burda piyasası yok erkan kartı vs. kargo da riskli o yüzden tercih etmedim. Amd ile aram yok o yüzden soryorum yoksa bilgim var yani bu konularda en az sizin kadar. Mümkünse trendyolda olsun ama hepsiburada da olur ve lütfen n11 olmasın sıkıntı çıkmasın.

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
0 f/p güncel oyunları açan (gow da normal kalite de 60 fps yeterli) bir ekran kartı alıyorum. 2.el olmaz çünkü burda piyasası yok erkan kartı vs. kargo da riskli o yüzden tercih etmedim. Amd ile aram yok o yüzden soryorum yoksa bilgim var yani bu konularda en az sizin kadar. Mümkünse trendyolda olsun ama hepsiburada da olur ve lütfen n11 olmasın sıkıntı çıkmasın.
Kankam 1200 liraya 0 ekran kartı yokki o oyunu açacak 1050ti bile 3 civarıydı galiba en som gt1030 vardı ama güncel fiyatını bilmiyorum 2.el bakman lazım

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,612
İsim
uwu
O paraya isteklerini karşılayan bı kart bulamazsin rx470 alıp param güvende ile alırsanız kargo gelince video ile paketi açarsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak İskenderoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gt 1030 alabilirim yada 2.el rx 570 var onu alabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak İskenderoğlu
Gerçekten 2.el almazsam kurtarmıyor ssd alamıyorum o zaman bütçe max 7000 en iyisi 2.el almak param güvende ile alırım teşekürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak İskenderoğlu
0 aşırı pahalı en az bilinen markalar 3000 den başlıyor bütçe artıramam çünkü bu artmış haliç. Normalde top 5500'dü msi mag force m100a için 7500 çıkardım yani bütçe baya kısıtlı en fazla rx 570 alabilirim 2.el tabi rx 580 2.elde daha ucuz bulursam da kaçırmam.

Top Bottom