Neler Yeni

Çözüldü✓ ………………………

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam seçici davrancak bir şey yok bence akvaryum ksalarda Bu işi adam akıllı iyi yapan sadece 2 marka var

1-Hyte
2-Lian Li

Yani bu 2'si dışındaki akvaryum kasaları marka fark etmeksizin tavsiye etmem
Yani biraz pahalılar ama bütçesi olan adam ićin Hyte Y70 mükemmel he bütçe biraz daha az'da Hyte Y60 alınabilir ve çinden bir panel alınıp takılabilir
Nzxt'yr ayıp oluyor :) nzxt h6 Flow en düzgün, en f/p ve benzersiz bir kasa. Özellikle beyaz sistemlerde hem estetetiği hem de soğutma performansı çok iyi. Nzxt H9, lian li çakması zaten direkt

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Mehmetcan İvrendi
Nzxt'yr ayıp oluyor :) nzxt h6 Flow en düzgün, en f/p ve benzersiz bir kasa. Özellikle beyaz sistemlerde hem estetetiği hem de soğutma performansı çok iyi. Nzxt H9, lian li çakması zaten direkt
Ya hocam işte sorun'da o Nzxt falan hespi çakmalarını yapıyor

-Ayrıca HYTE'nin yurt dışında çok büyük bir community'si var Adamlar hangimiz daha şık kasa dizeriz diye kapışıyor
(TR'de malum ekonomiden Dolayı topluluğu yok)

Ya Hocam bana bu kadar iyi gözüken başka marka söylesinize lütfen

HYTE

hyte-y60-black-white-build-v0-qkiu8z67fag91.jpghyte-y60-updated-white-build-w-custom-loop-v0-t5mubq93sn1b1.jpgmy-new-darth-revan-hyte-build-v0-1fywdwutoywd1.jpgunit-d-my-2025-gaming-pc-build-set-up-ft-hyte-y70-v0-b6swekv4cn0e1.pngphanteks-m5-rgb-strip-is-such-a-great-add-to-this-case-v0-95tb9gdafuud1.jpegi-finally-build-my-dream-pc-v0-55fv4fxbjkvd1.jpgmy-first-build-i-couldnt-be-happier-v0-6l48ct854zzd1.jpeg

Lian Lİ

trying-out-for-the-lian-li-giveaway-v0-8y4064sg3zwd1.jpego11-vision-compact-review-v0-y1qd6udd7qwd1.jpg

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ya hocam işte sorun'da o Nzxt falan hespi çakmalarını yapıyor

-Ayrıca HYTE'nin yurt dışında çok büyük bir community'si var Adamlar hangimiz daha şık kasa dizeriz diye kapışıyor
(TR'de malum ekonomiden Dolayı topluluğu yok)

Ya Hocam bana bu kadar iyi gözüken başka marka söylesinize lütfen

HYTE

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Lian Lİ

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Söyleyemem vallahi ne diyeyim ben de her gün görüyorum videolarda vs. çok güzel kasalar vallahi.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,607
Üyeler
161,099
Son üye
beratsezgin7234
Top Bottom