Neler Yeni

103 LİRAYA 2 TANE AJAZZ AJ159PRO ALDIM BU SATICI GÜVENİLİR Mİ?

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
ismail sağlam
2 tane beyaz aldım bu satıcıdan toplam 1466 liraya vergi dahil güvenilir mi bu satıcı

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.5 MB · Hit: 85
  • image.jpg
    image.jpg
    1.8 MB · Hit: 83

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Link atmak ❌
Resim paylaşmak ✅

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Cücümbiş
Güvenilir olup olmadığı bilinmiyor çünkü doğrudan Ajazz'dan almıyorsun çakma ürün üretip satıyor olabilirler sadece kullanıcı geri dönüşleri mevcut onlarda iyi yönde

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Bertuğ Yağız İRFAN
Güvenilir ajazz ürünlerinin çoğunu temuda çoğunu o satıyor

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,458
İsim
Muhammed efe
2 tane beyaz aldım bu satıcıdan toplam 1466 liraya vergi dahil güvenilir mi bu satıcı
Güvenilir ajazz ürünlerinin çoğunu temuda çoğunu o satıyor
Güvenilir bende oradan 182tlye aldım geleli bayağı oldu
Link atmak ❌
Resim paylaşmak ✅
güvenilir bence
Genel bi bilgilendirme yapayım bu ürünleri teslim alanlar kontrol edebilirler. Ürünlerin arka kısımlarında Almanca uyarı etiketleri var tahminime göre %100 kesin olmamakla birlikte bu ürünler firmanın Avrupa'da satışa sunduğu veya sunmak isteyip Avrupa ülkelerinin ülkelerine sokmasına izin vermediği firmalar. Çünkü Avrupa'da çin menşeili ürünlere çok zorluk çıkarırlar. Bu firmaların hepsinin bi çin merkezli birde avrupa merkezli siteleri var. Dediğim gibi yüksek ihtimal avrupa merkezli yerlerinde daha yüksek fiyata ve euro ile satmak için yolladılar ama EU devletleri geri çevirdi muhtemelen. CE logolu etikette vurmuşlardı hepsine bi ara muhtemelen EU prosedürleri için. Çünkü bu ürünün Apex modeli bile Türkiye'ye satışta değil ama globalde satışta.

LutfuPasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Lütfü A
Güvenilir olup olmadığı bilinmiyor çünkü doğrudan Ajazz'dan almıyorsun çakma ürün üretip satıyor olabilirler sadece kullanıcı geri dönüşleri mevcut onlarda iyi yönde
Altında doğrudan ajazz etiketi var, temu tarafından denetlendiği anlamına geliyor. satıcı güvenilir.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Cücümbiş
Altında doğrudan ajazz etiketi var, temu tarafından denetlendiği anlamına geliyor. satıcı güvenilir.
doğrudan ajazz etiketi sadece ajazz'ın resmi mağazasında olur bu ürünün temudaki satış mağazalarının altında marka ajazz yazıyor dostum

şuan ajazzın kendi sattığo aj159pro ürünü yok stoklarda

Top Bottom