Neler Yeni

🔥İndirim 10349 TL Mükemmel Fiyata Mükemmel Laptop

Avolay

80+ Gold
Aşırı iyi bu arada :D Metal kasa değil diye iyiliğinden bir şey kaybetmiyor :)
Kastını anladım ama bence Türkiye şartlarında 12.500 lira için aşırı iyi :) Ben laptopu 3080 falan almayı mantıksız görüyorum

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
İncehesap MSI Günleri indiriminde çok iyi fiyata düşmüş, alacak arkadaşlara öneririm. Bu fiyata daha iyi bir laptop bulmanız çok zor.

Ekran kartı ve ışlemci iyi alınır ama windows ortamında bazı programlar bazen sıkıntı çıkartabiliyor diikat edelim

Avolay

80+ Gold
Hocam eğer İstanbul'da oturuyorsanız veya orada okuyorsanız muhtemelen iyidir :D
Almanya'dan bağlanıyorsun sanırım 🤣 Sana göre tabi iyi olmaz :/ bizim için orta seviye kartlar aşırı iyi seviyesinde

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Kastını anladım ama bence Türkiye şartlarında 12.500 lira için aşırı iyi :) Ben laptopu 3080 falan almayı mantıksız görüyorum
Yok hocam ondan değil. Benim düşüncem şuydu; Monster için şunu kabul etmek gerek, teknik servisi gerçekten olabilecek en iyi servis fakat bu pandemide eğer bir şey olursa en az 1 haftaya geliyor. Çok fazla sorunla karşılaşabildiğimiz için bu markada cidden sinir bozucu olabiliyor. Herkes yaşamıyor ama kimi arkadaşım yaşadı kimisi yaşamadı ama F/P olduğunun kimse aksini idda edemez :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Istanbul içinde olunca kargo sorun olmuyor demek istedim en başta da.

Avolay

80+ Gold
Yok hocam ondan değil. Benim düşüncem şuydu; Monster için şunu kabul etmek gerek, teknik servisi gerçekten olabilecek en iyi servis fakat bu pandemide eğer bir şey olursa en az 1 haftaya geliyor. Çok fazla sorunla karşılaşabildiğimiz için bu markada cidden sinir bozucu olabiliyor. Herkes yaşamıyor ama kimi arkadaşım yaşadı kimisi yaşamadı ama F/P olduğunun kimse aksini idda edemez :)

Istanbul içinde olunca kargo sorun olmuyor demek istedim en başta da.
1 senedir kullanıyorum yaklaşık olarak üstüne meyveli soda dökünce servise göndermiştim (çalışıyordu) benim hatam olduğundan para istediler ve eklediler bilgisayarı bozmaz sadece sıvı izi kalmış maksimum bir kaç tuş gider dediler geçen haftalarda Windows tuşu gitti :) Yeni klavye aldım falan ama 1 haftada Doğu Marmara'da sınırdaş olmayan bir ilden gönderdim iyi ve hızlı çalışıyor , başka sorunla karşılaşmadım zaten bu sorun da benden kaynaklı :(

1 senedir kullanıyorum yaklaşık olarak üstüne meyveli soda dökünce servise göndermiştim (çalışıyordu) benim hatam olduğundan para istediler ve eklediler bilgisayarı bozmaz sadece sıvı izi kalmış maksimum bir kaç tuş gider dediler geçen haftalarda Windows tuşu gitti :) Yeni klavye aldım falan ama 1 haftada Doğu Marmara'da sınırdaş olmayan bir ilden gönderdim iyi ve hızlı çalışıyor , başka sorunla karşılaşmadım zaten bu sorun da benden kaynaklı :(
2 ay dayandı klavye bu arada en son windows tuşu gidince mekanik klavye alma bahanem oldu

Top Bottom