Avolay
80+ Gold
Kastını anladım ama bence Türkiye şartlarında 12.500 lira için aşırı iyiAşırı iyi bu aradaMetal kasa değil diye iyiliğinden bir şey kaybetmiyor
![]()
Kastını anladım ama bence Türkiye şartlarında 12.500 lira için aşırı iyiAşırı iyi bu aradaMetal kasa değil diye iyiliğinden bir şey kaybetmiyor
![]()
Ekran kartı ve ışlemci iyi alınır ama windows ortamında bazı programlar bazen sıkıntı çıkartabiliyor diikat edelimİncehesap MSI Günleri indiriminde çok iyi fiyata düşmüş, alacak arkadaşlara öneririm. Bu fiyata daha iyi bir laptop bulmanız çok zor.
![]()
MSI Alpha 15 A4DEK-018XTR Ryzen 7 4800H 8GB 512GB SSD 6GB Radeon RX 5600M 15.6" Full HD FreeDOS Gaming Notebook - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Almanya'dan bağlanıyorsun sanırımHocam eğer İstanbul'da oturuyorsanız veya orada okuyorsanız muhtemelen iyidir![]()
Yok hocam ondan değil. Benim düşüncem şuydu; Monster için şunu kabul etmek gerek, teknik servisi gerçekten olabilecek en iyi servis fakat bu pandemide eğer bir şey olursa en az 1 haftaya geliyor. Çok fazla sorunla karşılaşabildiğimiz için bu markada cidden sinir bozucu olabiliyor. Herkes yaşamıyor ama kimi arkadaşım yaşadı kimisi yaşamadı ama F/P olduğunun kimse aksini idda edemezKastını anladım ama bence Türkiye şartlarında 12.500 lira için aşırı iyiBen laptopu 3080 falan almayı mantıksız görüyorum
1 senedir kullanıyorum yaklaşık olarak üstüne meyveli soda dökünce servise göndermiştim (çalışıyordu) benim hatam olduğundan para istediler ve eklediler bilgisayarı bozmaz sadece sıvı izi kalmış maksimum bir kaç tuş gider dediler geçen haftalarda Windows tuşu gittiYok hocam ondan değil. Benim düşüncem şuydu; Monster için şunu kabul etmek gerek, teknik servisi gerçekten olabilecek en iyi servis fakat bu pandemide eğer bir şey olursa en az 1 haftaya geliyor. Çok fazla sorunla karşılaşabildiğimiz için bu markada cidden sinir bozucu olabiliyor. Herkes yaşamıyor ama kimi arkadaşım yaşadı kimisi yaşamadı ama F/P olduğunun kimse aksini idda edemez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Istanbul içinde olunca kargo sorun olmuyor demek istedim en başta da.
2 ay dayandı klavye bu arada en son windows tuşu gidince mekanik klavye alma bahanem oldu1 senedir kullanıyorum yaklaşık olarak üstüne meyveli soda dökünce servise göndermiştim (çalışıyordu) benim hatam olduğundan para istediler ve eklediler bilgisayarı bozmaz sadece sıvı izi kalmış maksimum bir kaç tuş gider dediler geçen haftalarda Windows tuşu gittiYeni klavye aldım falan ama 1 haftada Doğu Marmara'da sınırdaş olmayan bir ilden gönderdim iyi ve hızlı çalışıyor , başka sorunla karşılaşmadım zaten bu sorun da benden kaynaklı
![]()