Neler Yeni

104 tl ye windovs 11 pro alınır mı?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
arkadaşlar merhaba normalde windovs 10 pro kullanıyorum bildiğim kadarıyla orijinal babamın işyerine götürerek ücretsiz bi şekilde kurdurttum ama lisansınızın süresi yakında dolacak uyarısı alıyorum hep bende açıkçası ortada kalmak istemedim (başka çözüm öneriniz varsa yazabilirsiniz) şimdi atcağım yerdeki w11 pro alınır mı ( ne yazıkki orijinal key e para veremem o kadar bunun + ve - lerini yazarsanız iyi olur)

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
Şu an ki mevcutta kullanmış olduğun Windows'u illegal yani lisanssız olarak kullandığın gibi Windows 11'e de o ücreti ödeyerek aynı şekil de illegal olarak kullanmış olacaksın.
Hiç bir zaman 100, 200 veya 500 tl gibi rakamlara orjinal windows alınamaz. Geçtiğimiz ay şirketimiz için 10 adet Windows 10 Pro lisansı satın aldım tanesi 100 dolardan buda en düşük fiyat diyebilirim.
Yani kısacası o ücreti versen de vermesen de illegal olarak kullanmış olursun.
Sadece lisans ile ilgili sorunun olur diğer yandan Windowsu her özelliği ile kullanmaya devam edersin.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu an ki mevcutta kullanmış olduğun Windows'u illegal yani lisanssız olarak kullandığın gibi Windows 11'e de o ücreti ödeyerek aynı şekil de illegal olarak kullanmış olacaksın.
Hiç bir zaman 100, 200 veya 500 TL gibi rakamlara orjinal windows alınamaz. Geçtiğimiz ay şirketimiz için 10 adet Windows 10 Pro lisansı satın aldım tanesi 100 dolardan buda en düşük fiyat diyebilirim.
Yani kısacası o ücreti versen de vermesen de illegal olarak kullanmış olursun.
Sadece lisans ile ilgili sorunun olur diğer yandan Windowsu her özelliği ile kullanmaya devam edersin.
yani şu anda kullandığım w10 pro da sadece lisans ile ilgili mi sorun yaşarım onun dışında her özelliğini kullanbilirim anladığım kadarıyla

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Conqueror
yani şu anda kullandığım w10 pro da sadece lisans ile ilgili mi sorun yaşarım onun dışında her özelliğini kullanbilirim anladığım kadarıyla
Evet kullanabilirsin. Fakat bazen Windows 10 da bazı özellikler Windowsu etkinleştir uyarısı çıkarak uyarı verebiliyor.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Evet kullanabilirsin. Fakat bazen Windows 10 da bazı özellikler Windowsu etkinleştir uyarısı çıkarak uyarı verebiliyor.
valla onu araştırıp yok edicemde gittim istanbulun en prestijli üniversitelerinden birinde kurdurttum nasıl kaçak kurmuşlar 😭 (bedavaya bu galiba 😂)

YiğitAysul

80+ Silver
Ben Amazon'dan 20 küsüre Win 10 pro lisansı almıştım hala kullanıyorum
Alabilirsiniz hatta daha ucuza bulabilirsiniz , lisans orjinal ama satanlar nasıl keyleri buluyor orası muamma

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Ben Amazon'dan 20 küsüre Win 10 pro lisansı almıştım hala kullanıyorum
Alabilirsiniz hatta daha ucuza bulabilirsiniz , lisans orjinal ama satanlar nasıl keyleri buluyor orası muamma
bendede böyle uyarı gelmese umrumda olmuyacaktı ama her açtığımda çıkıyor saat başı uyarı veriyor dolmak üzere diye umarım suyunu çıkarana dek kullanırım

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Ucuzrandomkey sitesinden almıştım ve halen kullanıyorum, bir problem yaşamadım. (Reklam değil)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
cmd ile etkinleşt,rebilirsin bende öyle yaptım bu arada perfonmans sorunu falan olmuyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

bu siteden bedavaya etkinleştiriliyor

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
sezer adıgüzel
ben w11 kurarken lisans ile uğraşmadım. W10 üzerinden geçiş yaptım. E posyayla oturum açınca otomatik algıladı w10 un lisansını onun üzerine bana beleş windows 11 lisansı verip anakarta gömdü. W10 lisansımda cmd kms türündendi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,119
Üyeler
166,155
Son üye
tayfn35
Top Bottom