kitapçık yok"X" şeklinde termal macunu işlemcinin üzerine sık, soketi takman gerek sanırım INTEL için, içinden çıkan kitapçığı okumanda yarar var detaylı anlatıyor.
Bendeki gibiyse tipi yardımcı olurum@revanier
Yanlış hatırlamıyorsam bu fandan takmıştı o yardım edebilir,
Kule tipi soğutucular zor takılıyor ama hiç takmadım.
Usta hala bu sıcaklıklar ile uğraşıyorsun bak anakartı servise gönder herşeyi yapmama rağmen ısınıyor de onlar testini yapar bozuksa sensör değiştirir,ilk konunu açtığında servise göndereydin şimdi gelmişti bile.
İçinden çıkanların fotosunu atbu soğutmayı aldım termal macunu nasıl sürmem gerek fanı nasıl takmam gerek en doğru şekilde ?
işlemci bu fanla beraber çok nadir 74 lere çıkabiliyor fakat oyuna girince ya da oyundan çıkınca sabitliği bozuluyor düşüyor derecesi ana kart sensörü bozuk değil fanı çıkarıp test etmiştim o yüzden göndermedim@revanier
Yanlış hatırlamıyorsam bu fandan takmıştı o yardım edebilir,
Kule tipi soğutucular zor takılıyor ama hiç takmadım.
Usta hala bu sıcaklıklar ile uğraşıyorsun bak anakartı servise gönder herşeyi yapmama rağmen ısınıyor de onlar testini yapar bozuksa sensör değiştirir,ilk konunu açtığında servise göndereydin şimdi gelmişti bile.
İlk konunun üzerinden 8 gün geçmiş,eğer servise verseydin şuan anakart test olmuştu değişim yapılmıştı şuan sana kargo ile geliyordu
Yardım - 10400f boşta 81 derece normal mi ?
fanlar bir anda hızlı döndü durdu çok ses çıktı normal mi bu 2. el yeni aldımforum.donanimarsivi.com
kimse cevap vermedi bilgisayarcıya takdırdımBendeki gibiyse tipi yardımcı olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:
İçinden çıkanların fotosunu at
Foto atsaydın yardım edecekti ama sen bilirsinişlemci bu fanla beraber çok nadir 74 lere çıkabiliyor fakat oyuna girince ya da oyundan çıkınca sabitliği bozuluyor düşüyor derecesi ana kart sensörü bozuk değil fanı çıkarıp test etmiştim o yüzden göndermedim
kimse cevap vermedi bilgisayarcıya takdırdım
Foto at dedim dostum çok basitti.işlemci bu fanla beraber çok nadir 74 lere çıkabiliyor fakat oyuna girince ya da oyundan çıkınca sabitliği bozuluyor düşüyor derecesi ana kart sensörü bozuk değil fanı çıkarıp test etmiştim o yüzden göndermedim
kimse cevap vermedi bilgisayarcıya takdırdım
Foto at dedim dostum çok basitti.
konuyu açtığımda kimse ilgilenmedi bekledim yükselttim 3 4 kere kimse gelmedi bende son çare olarak gittimFoto atsaydın yardım edecekti ama sen bilirsin