Neler Yeni

10400f t6 ultra nasıl takılır

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
bu soğutmayı aldım termal macunu nasıl sürmem gerek fanı nasıl takmam gerek en doğru şekilde ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
"X" şeklinde termal macunu işlemcinin üzerine sık, soketi takman gerek sanırım INTEL için, içinden çıkan kitapçığı okumanda yarar var detaylı anlatıyor.

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yokmu bilen hala elimde takamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

"X" şeklinde termal macunu işlemcinin üzerine sık, soketi takman gerek sanırım INTEL için, içinden çıkan kitapçığı okumanda yarar var detaylı anlatıyor.
kitapçık yok

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
@revanier
Yanlış hatırlamıyorsam bu fandan takmıştı o yardım edebilir,
Kule tipi soğutucular zor takılıyor ama hiç takmadım.

Usta hala bu sıcaklıklar ile uğraşıyorsun bak anakartı servise gönder herşeyi yapmama rağmen ısınıyor de onlar testini yapar bozuksa sensör değiştirir,ilk konunu açtığında servise göndereydin şimdi gelmişti bile.

İlk konunun üzerinden 8 gün geçmiş,eğer servise verseydin şuan anakart test olmuştu değişim yapılmıştı şuan sana kargo ile geliyordu

Son düzenleme:

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
@revanier

Usta hala bu sıcaklıklar ile uğraşıyorsun bak anakartı servise gönder herşeyi yapmama rağmen ısınıyor de onlar testini yapar bozuksa sensör değiştirir,ilk konunu açtığında servise göndereydin şimdi gelmişti bile.
Bendeki gibiyse tipi yardımcı olurum

bu soğutmayı aldım termal macunu nasıl sürmem gerek fanı nasıl takmam gerek en doğru şekilde ?
İçinden çıkanların fotosunu at

eminn_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@revanier

İlk konunun üzerinden 8 gün geçmiş,eğer servise verseydin şuan anakart test olmuştu değişim yapılmıştı şuan sana kargo ile geliyordu
işlemci bu fanla beraber çok nadir 74 lere çıkabiliyor fakat oyuna girince ya da oyundan çıkınca sabitliği bozuluyor düşüyor derecesi ana kart sensörü bozuk değil fanı çıkarıp test etmiştim o yüzden göndermedim
Bendeki gibiyse tipi yardımcı olurum

İçinden çıkanların fotosunu at
kimse cevap vermedi bilgisayarcıya takdırdım

#Burhan#

80+
işlemci bu fanla beraber çok nadir 74 lere çıkabiliyor fakat oyuna girince ya da oyundan çıkınca sabitliği bozuluyor düşüyor derecesi ana kart sensörü bozuk değil fanı çıkarıp test etmiştim o yüzden göndermedim

Foto atsaydın yardım edecekti ama sen bilirsin

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Foto at dedim dostum çok basitti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,788
Üyeler
161,138
Son üye
concordesign
Top Bottom