Stok fan mı takılı.fanlar bir anda hızlı döndü durdu çok ses çıktı normal mi bu 2. el yeni aldım
Değil hocam hangi macunu kullanıyorsunuz soğutucu iyi oturdu mu ?fanlar bir anda hızlı döndü durdu çok ses çıktı normal mi bu 2. el yeni aldım
Stok fan mı takılı.
Macunu sürdüğüne emin misin ?
Hangi macunu kullandın ?
Soğutucunun oturduğuna emin misin ?
Normal değil.
stok fan takılı, tam oturdu ve termal macun vs bilmiyorum 2. el aldım bugünDeğil hocam hangi macunu kullanıyorsunuz soğutucu iyi oturdu mu ?
Kullandığınız macun dandik mi hocam ?stok fan takılı, tam oturdu ve termal macun vs bilmiyorum 2. el aldım bugün
Bence kaliteli bir macun alıp sürün arkadaşlar sana önersin. Olmazsa soğutucuyu değiştirirsin.stok fan takılı, tam oturdu ve termal macun vs bilmiyorum 2. el aldım bugün
Strese soktunuz mu kaç derece görüyor ?macun nedir bilmiyorum 2. el aldım macun sürülmüştü
hocam ne stress i Windows içinde 81 derece gördü kapattım bilgisayarı açmaktan korkuyorum ne yapacağım sorunun kaynağı nedir işlemci mi sorunlu yoksa fanda mı sorun var termal macunda falanStrese soktunuz mu kaç derece görüyor ?
Hocam elinde macun varsa tekrar söküp takmayı dene. Macun çok sürülmüşse de ısı yükselebilir.hocam ne stress i Windows içinde 81 derece gördü kapattım bilgisayarı açmaktan korkuyorum ne yapacağım sorunun kaynağı nedir işlemci mi sorunlu yoksa fanda mı sorun var termal macunda falan