İşlemci boşta 60 derece normal mi

Reaksiyon skoru
0
Bilgisayarımda işlemcimi değiştim r5 3600 dan r5 7600 upgrade ettim sıcaklıkla ilgili kafamda bi soru var işlemci boşta 60 derece civarlarında çalışıyor occt testi yapıyorum %100 kullanımda ise max 74 derece oluyor normal mi bu ?
Soğutucu: Cooler master masterliquid 240mm Sıvı soğutucu
Termal macun : Arctic Mx-6

Bilgisayarımda işlemcimi değiştim r5 3600 dan r5 7600 upgrade ettim sıcaklıkla ilgili kafamda bi soru var işlemci boşta 60 derece civarlarında çalışıyor occt testi yapıyorum %100 kullanımda ise max 74 derece oluyor normal mi bu ?
Soğutucu: Cooler master masterliquid 240mm Sıvı soğutucu
Termal macun : Arctic Mx-6
Gaziantep sicak memleket ama boşda 60 da calismasi normal degil arka planda calisan bisey varmi kontrol edin

Sıvı soğutucularda bu şekilde bir çok benzer örnek gördüm. Yani boştayken 40 derece civarı olmasını bekleriz. Sıvı soğutucuda artık neden böyle hiç bilmiyorum. Yükteki değerin iyi yani.

Gaziantep sicak memleket ama boşda 60 da calismasi normal degil arka planda calisan bisey varmi kontrol edin
1754946662700.webp

yok hocam arka planda sadece chrome açık %5 10 kullanım arasında gidip geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıvı soğutucularda bu şekilde bir çok benzer örnek gördüm. Yani boştayken 40 derece civarı olmasını bekleriz. Sıvı soğutucuda artık neden böyle hiç bilmiyorum. Yükteki değerin iyi yani.
1754946909320.webp

Beni de en çok şaşırtan şey bu hocam test ekte 2 dakikalık yaptım zaten ne kadar uzatırsam uzatayım derece artıp azalmıyor

boşta 40 dereceyi geçmemesi lazım

Geri