Onurkotlutok05
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 7,692
Hocam siz 3600 alicaktiniz noldu
İşlemciyi söksen macunu tamamen temizlesen tekrar sürecek macun var mı elinde? Eğer varsa temizleyip fazla olmayacak şekilde sürüp denesen daha iyi olur bence.macun işlemcinin tamamını kaplamış şekilde ve yapışkan
bu daha uygundu 3600 alırsan pişman olursun dediler böyle yaptımHocam siz 3600 alicaktiniz noldu
işlemcide sorun olma ihtimali yüzde kaç ve elimde macun yok olsda nasıl yapılır bilmiyorumİşlemciyi söksen macunu tamamen temizlesen tekrar sürecek macun var mı elinde? Eğer varsa temizleyip fazla olmayacak şekilde sürüp denesen daha iyi olur bence.
Kim dedi onubu daha uygundu 3600 alırsan pişman olursun dediler böyle yaptım
Post automatically merged:
işlemcide sorun olma ihtimali yüzde kaç ve elimde macun yok olsda nasıl yapılır bilmiyorum
oyunlarda 10400f i yakalamam için plat gold slikon gerektiği cl değerinin 14 olduğu ramlar gerektiği vs birsürü işlem yapmam gerekmiş benim ramlarım cl16 şans desen zaten yok riske atmak istemedimKim dedi onu![]()
Sorun olma ihtimali var ama öncelik olarak kolay yolları deneyip sonuca varmak en iyisi. Macun sürmekte bir zorluk yok kolay iş.bu daha uygundu 3600 alırsan pişman olursun dediler böyle yaptım
Post automatically merged:
işlemcide sorun olma ihtimali yüzde kaç ve elimde macun yok olsda nasıl yapılır bilmiyorum
Silver olsa bile küçük bir oc ile 15 fps artaroyunlarda 10400f i yakalamam için plat gold slikon gerektiği cl değerinin 14 olduğu ramlar gerektiği vs birsürü işlem yapmam gerekmiş benim ramlarım cl16 şans desen zaten yok riske atmak istemedim
Eski ve overclok yapılan bir işlemci olsaydı sorun olup sıcaklık yüksek gözüküyor derdim ama hem güncel hem de overclock yapılan işlemci olmadığı için sorun ya macunda ya da soğutucuda gibi geliyor bana.fakat macunum yok :/
biosta ayarlar ile oynanmış oc açılmış olabilir mi ? bios pili tak çıkar yapmanın bir faydası olur mu veya macunun işkemcinin tamamını kaplamadı ve fanın tamamını kaplaması yapışkan olması sebep olabilir miEski ve overclok yapılan bir işlemci olsaydı sorun olup sıcaklık yüksek gözüküyor derdim ama hem güncel hem de overclock yapılan işlemci olmadığı için sorun ya macunda ya da soğutucuda gibi geliyor bana.
10400F overclock olmuyor hocam o konu olmaz da macunun işlemci yüzeyini kaplaması gerek ama ince bir katman şeklinde olması lazım. Bir de en azından benim kullandığım macunlar fazla yapışkan değildi. Macunda sorun olabilir.biosta ayarlar ile oynanmış oc açılmış olabilir mi ? bios pili tak çıkar yapmanın bir faydası olur mu veya macunun işkemcinin tamamını kaplamadı ve fanın tamamını kaplaması yapışkan olması sebep olabilir mi
iyi kazığa gelmişinizoyunlarda 10400f i yakalamam için plat gold slikon gerektiği cl değerinin 14 olduğu ramlar gerektiği vs birsürü işlem yapmam gerekmiş benim ramlarım cl16 şans desen zaten yok riske atmak istemedim