Yardım 10400f boşta 81 derece normal mi ?

Hocam siz 3600 alicaktiniz noldu

macun işlemcinin tamamını kaplamış şekilde ve yapışkan
İşlemciyi söksen macunu tamamen temizlesen tekrar sürecek macun var mı elinde? Eğer varsa temizleyip fazla olmayacak şekilde sürüp denesen daha iyi olur bence.

Hocam siz 3600 alicaktiniz noldu
bu daha uygundu 3600 alırsan pişman olursun dediler böyle yaptım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşlemciyi söksen macunu tamamen temizlesen tekrar sürecek macun var mı elinde? Eğer varsa temizleyip fazla olmayacak şekilde sürüp denesen daha iyi olur bence.
işlemcide sorun olma ihtimali yüzde kaç ve elimde macun yok olsda nasıl yapılır bilmiyorum

işlemcide sorun olma ihtimali yüzde kaç ve elimde macun yok olsda nasıl yapılır bilmiyorum
Kim dedi onu :mad:

Sorun olma ihtimali var ama öncelik olarak kolay yolları deneyip sonuca varmak en iyisi. Macun sürmekte bir zorluk yok kolay iş.

oyunlarda 10400f i yakalamam için plat gold slikon gerektiği cl değerinin 14 olduğu ramlar gerektiği vs birsürü işlem yapmam gerekmiş benim ramlarım cl16 şans desen zaten yok riske atmak istemedim
Silver olsa bile küçük bir oc ile 15 fps artar
Yani sanırım
Yanlış isen düzeltin lütfen

fakat macunum yok :/
Eski ve overclok yapılan bir işlemci olsaydı sorun olup sıcaklık yüksek gözüküyor derdim ama hem güncel hem de overclock yapılan işlemci olmadığı için sorun ya macunda ya da soğutucuda gibi geliyor bana.

Eski ve overclok yapılan bir işlemci olsaydı sorun olup sıcaklık yüksek gözüküyor derdim ama hem güncel hem de overclock yapılan işlemci olmadığı için sorun ya macunda ya da soğutucuda gibi geliyor bana.
biosta ayarlar ile oynanmış oc açılmış olabilir mi ? bios pili tak çıkar yapmanın bir faydası olur mu veya macunun işkemcinin tamamını kaplamadı ve fanın tamamını kaplaması yapışkan olması sebep olabilir mi

biosta ayarlar ile oynanmış oc açılmış olabilir mi ? bios pili tak çıkar yapmanın bir faydası olur mu veya macunun işkemcinin tamamını kaplamadı ve fanın tamamını kaplaması yapışkan olması sebep olabilir mi
10400F overclock olmuyor hocam o konu olmaz da macunun işlemci yüzeyini kaplaması gerek ama ince bir katman şeklinde olması lazım. Bir de en azından benim kullandığım macunlar fazla yapışkan değildi. Macunda sorun olabilir.

oyunlarda 10400f i yakalamam için plat gold slikon gerektiği cl değerinin 14 olduğu ramlar gerektiği vs birsürü işlem yapmam gerekmiş benim ramlarım cl16 şans desen zaten yok riske atmak istemedim
iyi kazığa gelmişiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,579
Üyeler
191,128
Son üye
zifirben
Geri