Lurall
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Selamlar dostlar,
Yakın zamanda üst düzey bir tam kablosuz (TWS) kulaklık almayı planlıyorum. Araştırmalarım sonucunda Samsung Galaxy Buds 4 Pro modeli fazlasıyla dikkatimi çekti.
Öncelikle şunu belirteyim: Bütçe konusunda herhangi bir sıkıntım yok, parasının hakkını veren "en iyi" kulaklığı almak istiyorum.
Mevcut durumum ve planım şu şekilde: Halihazırda bir Samsung Galaxy Watch akıllı saat kullanıyorum ve bu yaz Samsung Galaxy S26+ modeline geçiş yapacağım. Yani telefon, saat ve kulaklık üçlüsüyle kendi içimde küçük, kayıpsız ve sorunsuz çalışan bir Samsung ekosistemi kurmak niyetindeyim.
Bu noktada sizlere danışmak istediğim bazı sorular var:
Şimdiden değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar!
Yakın zamanda üst düzey bir tam kablosuz (TWS) kulaklık almayı planlıyorum. Araştırmalarım sonucunda Samsung Galaxy Buds 4 Pro modeli fazlasıyla dikkatimi çekti.
Öncelikle şunu belirteyim: Bütçe konusunda herhangi bir sıkıntım yok, parasının hakkını veren "en iyi" kulaklığı almak istiyorum.
Mevcut durumum ve planım şu şekilde: Halihazırda bir Samsung Galaxy Watch akıllı saat kullanıyorum ve bu yaz Samsung Galaxy S26+ modeline geçiş yapacağım. Yani telefon, saat ve kulaklık üçlüsüyle kendi içimde küçük, kayıpsız ve sorunsuz çalışan bir Samsung ekosistemi kurmak niyetindeyim.
Bu noktada sizlere danışmak istediğim bazı sorular var:
- Sizce sırf ekosistem uyumu (24-bit kayıpsız ses, otomatik geçiş, yapay zeka özellikleri vb.) için Galaxy Buds 4 Pro almak mantıklı mı?
- Aranızda Buds 4 Pro kullanan hocalarım var mı? Ses kalitesi, mikrofon ve ANC performansı beklenen amiral gemisi seviyesinde mi?
- "Bütçe sorunun madem yok, ekosistemi boş verip kesinlikle şu modele bakmalısın" dediğiniz alternatif amiral gemisi modeller var mı? Yoksa Samsung ekosisteminde kalmak uzun vadede daha mı akıllıca olur?
Şimdiden değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar!