Forza Horizon 4 e büyük güncellemeler gelmiyor lakin güncelleme desteği kesildi.Sorun çıkarmaz.forza 4 94 gb ama ssd 105 gb yer var bu sorun yaratır mı ?
Evet sorun olur ssd de yavaşlamalar olur oyunda droplar görebilirsin. SSD de 30-40gb boş yer bırakmak sağlığı için iyidir.forza 4 94 gb ama ssd 105 gb yer var bu sorun yaratır mı ?
Daha fazla yer ayırma imkanın varsa daha iyi olur. 10 GB yer kalacak. Bu da sıkıntı olabilir.forza 4 94 gb ama ssd 105 gb yer var bu sorun yaratır mı ?
r6 ets var bide 5gblık dosyalar onund dışında başka bir şey yok 240 gb depolama 222 gözüküyorssd de 25 gb ın altında yer bırakılmasını doğru bulmuyorum performans düşüsüne sebep olur o yüzden biraz daha yer açmaya çalış oynamadığın 1-2 oyunu silsen o boyutu açabilirsin diye düşünüyorum
windows kuruluysa o yüzdendir240 gb depolama 222 gözüküyor
223 gb gözükür bu normal bir değer hiçbir depolama birimi tam gözükmüyor windows 223 gb üzerine yazılır yani aslında senin elinde takriben 200gb var. Benim 500 gb ssd var 465 gb kullanılabilen alan gözüküyor.r6 ets var bide 5gblık dosyalar onund dışında başka bir şey yok 240 gb depolama 222 gözüküyor
çok fazla düşer mi performans ? 10 gb boş yer kalsa nasıl olur ?ssd de 25 gb ın altında yer bırakılmasını doğru bulmuyorum performans düşüsüne sebep olur o yüzden biraz daha yer açmaya çalış oynamadığın 1-2 oyunu silsen o boyutu açabilirsin diye düşünüyorum
düşüş ü fark ettircek kadar çok düşerçok fazla düşer mi performans ?
steamde 95 gb gözüküyor ama 95 mi iner yoksa daha az mı bazıları 70 iniyor falan diyorlardüşüş ü fark ettircek kadar çok düşer