aga sen sıfırmı alcan ikinci elmiyoo 1050ti gordum ben 750 ye
Mesaj otomatik birleştirildi:
millet 800 850 den aşşa koymuyor o kartı
aga sen sıfırmı alcan ikinci elmiyoo 1050ti gordum ben 750 ye
Mesaj otomatik birleştirildi:
millet 800 850 den aşşa koymuyor o kartı
onlarda mining riski varmıdırHocam ikinci el RX 570 ya da RX 580 almanız daha sağlıklı olur.
Hocam 2.el her kartta bu risk değişkenlik gösterir, tabii siz alırken test yaparsınız; sonuçlardan, sesinden, görüntüsünden yapılıp yapılmadığını anlarsınız elbet.onlarda mining riski varmıdır
teşekkürlerHocam 2.el her kartta bu risk değişkenlik gösterir, tabii siz alırken test yaparsınız; sonuçlardan, sesinden, görüntüsünden yapılıp yapılmadığını anlarsınız elbet.
Ben şuan HIS Rx 470 8gb olan modeli kullanıyorum CS:GO da1600x900 çözünürlükte 200fpsnin altına düşmüyor yeri geliyor 300 350 fps ye dayanıyor. Yani eğer alabiliyorsan rx 470 al ama mining yapılmamış olmasına dikkat et.teşekkürler
nasıl yani anlamadım neyin çözümüRX daha güçlü bilmediğiniz dosya indirmedikçe ve düzgün bir antivirüs ile çözülebilir.
peki saolunMining olayının bilmediğiniz bir dosya indirmedikçe veya antivirüs ile koruyabilirsiniz. 2.El de alırsanız önce deneme talebinde bulunun deneyin eğer genelden az performans alırsanız almayın.