Vay arkadaş bize böyle alıcı denk gelmiyor asla2k ya alıcı buldum adam kapora olarak 100tl gönderdi ilandan kaldırabilirsin dedi çarşamba gelip testlerini yapacak
Vay arkadaş bize böyle alıcı denk gelmiyor asla2k ya alıcı buldum adam kapora olarak 100tl gönderdi ilandan kaldırabilirsin dedi çarşamba gelip testlerini yapacak
Bende şaşırdım valla satılmasını pek istemediğimden fazla fiyata koymuştum bu alıcam diyen 3. kişi diğerleri hep 1660s alıcam vazgeçtim kusura bakma dediler bu direkt kapora attı valorant oynamak istiyomuş ekran kartı çok kötüymüş valorant testi yapacakmış haberi yok ki valorant işlemci oyunu şimdi gelip 300 400 fpsleri görünce düşünmeden alır zaten ama gece nası uyucam bilmiyorum hem 1050ti'ım gidiyor hem biraz kazıkladım gibi olcakVay arkadaş bize böyle alıcı denk gelmiyor asla
Vay arkadaş ya ben ilan koyunca sadece dilenciler yazıyor 6 çocuğum var 2. çok ısrar etti çalışamıyorum yardımcı olurmusunuz(ürün 6700 xt)Bende şaşırdım valla satılmasını pek istemediğimden fazla fiyata koymuştum bu alıcam diyen 3. kişi diğerleri hep 1660s alıcam vazgeçtim kusura bakma dediler bu direkt kapora attı valorant oynamak istiyomuş ekran kartı çok kötüymüş valorant testi yapacakmış haberi yok ki valorant işlemci oyunu şimdi gelip 300 400 fpsleri görünce düşünmeden alır zaten ama gece nası uyucam bilmiyorum hem 1050ti'ım gidiyor hem biraz kazıkladım gibi olcak
SMÖDFGH LDFGNSDKLFNG sesli güldüm hocam o neymiş öyle. bende alacakken kızım evleniyor bütçem sıkıntılı çeyizine 3060ti koymak istiyorum derim artıkVay arkadaş ya ben ilan koyunca sadece dilenciler yazıyor 6 çocuğum var 2. çok ısrar etti çalışamıyorum yardımcı olurmusunuz(ürün 6700 xt)
Naçizane bir tavsiye asla ama asla parçalarınla duygusal bağ kurma sebebi de şu performansı yetersiz kalan parçalar evet güzel duruyor olabilir ama işlem yetenekleri kısıtlı. Paran varsa şayet istediğin oyunları da belirtmişsin güzel bi ekran kartı al tabi işlemcine ve sistemib uyumuna göreÖncelikle iyi akşamlar. Canımdan çok sevdiğim ekran kartım 1050ti'ı artık istediğim performansı veremediği için satmak istiyorum ama emin değilim çünkü mükkemmel bir kart Msi marka ve soğutması aşırı iyi boşta 25 derece bencmark da falan 60 65 i zar zor geçiyor.Ryzen 5 5600 ve b450m dragon anakartım var artık yükseltsem mi emin değilim kartın hiç bir problemi yok çünkü 1500-2000 arasında satmak istiyorum.Sizce ne yapayım satayım mı satıp 2.elden temiz 3060-3060ti-3070 üçlüsünden birine geçme planlarım var yine de size bir sorayım dedim mantıklı mı sizce? çok fazla hikayeli oyun oynamıyorum ama cyberpunk oynamak istiyorum(GoW ve Rdr2 rahat kaldırıyor sistem ikisini de oynadım gow'u bitirdim hatta)Fikirlerinizi bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
kart bu bu arada
Alıntıyı görüntüle
Hocam böyle belirtmemin sebebi ben yapay zeka sistemleri üzerine çalışıyorum üniversitemde ve inan sadece oyun değil iş de girince çıldırtmalık performanslar veriyorlarNaçizane bir tavsiye asla ama asla parçalarınla duygusal bağ kurma sebebi de şu performansı yetersiz kalan parçalar evet güzel duruyor olabilir ama işlem yetenekleri kısıtlı. Paran varsa şayet istediğin oyunları da belirtmişsin güzel bi ekran kartı al tabi işlemcine ve sistemib uyumuna göre
Onu unutmam uzun sürecek....Naçizane bir tavsiye asla ama asla parçalarınla duygusal bağ kurma sebebi de şu performansı yetersiz kalan parçalar evet güzel duruyor olabilir ama işlem yetenekleri kısıtlı. Paran varsa şayet istediğin oyunları da belirtmişsin güzel bi ekran kartı al tabi işlemcine ve sistemib uyumuna göre
Biliyorum da şuanlık öyle aklımda bilgisayar üzerinden çalışma gibi bir fikrim yok yani daha mesleğimi belirlemedim tabi ki de olabilir de bakacağım. 3060ti alsam uzun yıllar götürür zaten beniHocam böyle belirtmemin sebebi ben yapay zeka sistemleri üzerine çalışıyorum üniversitemde ve inan sadece oyun değil iş de girince çıldırtmalık performanslar veriyorlar
Aynı durumu bundan bir önceki ekran kartımda yaşadım aliekspresten gtx 960 getirtmiştim 300 tl gibi bi rakama ve kartınızın ensesinde bi karttı. 4 sene boyunca kullandım ve 2022 aralık ayında 2. El 5600xt aldım 2400tl gibi bir fiyata miningsiz. Satarken zorlanmıştım bayaOnu unutmam uzun sürecek....
Ben onu görünüşü için değil, beni yarı yolda bırakmadığı için sevmiştim be abi.
Bana izlettiği bütün beşiktaş maçlarını hatırlamam için bunu profil kapağım yapacağım çarşamba günü vedalaşacağız.
Alıntıyı görüntüle
Doğru diyorsunuz hocam amd kartlara bi sempatim var ama nvidia önceliğiniz olsun sundukları ve stabilitesi daha iyi kesinlikleOnu unutmam uzun sürecek....
Ben onu görünüşü için değil, beni yarı yolda bırakmadığı için sevmiştim be abi.
Bana izlettiği bütün beşiktaş maçlarını hatırlamam için bunu profil kapağım yapacağım çarşamba günü vedalaşacağız.
Alıntıyı görüntüle
Biliyorum da şuanlık öyle aklımda bilgisayar üzerinden çalışma gibi bir fikrim yok yani daha mesleğimi belirlemedim tabi ki de olabilir de bakacağım. 3060ti alsam uzun yıllar götürür zaten beni
Amd tercih etmeme sebebim 5000 ve 6000 serisinde çok fazla hatayla karşılaşılıyor. Gidip bi kere wattman yesem aldığıma çok pişman olurum o yüzden 1 kere alıyım yine 4 5 sene götürsün beni diye düşünüyorum. Ayrıca dlss ve rtx teknolojileri beni benden alıyorAynı durumu bundan bir önceki ekran kartımda yaşadım aliekspresten gtx 960 getirtmiştim 300 TL gibi bi rakama ve kartınızın ensesinde bi karttı. 4 sene boyunca kullandım ve 2022 aralık ayında 2. El 5600xt aldım 2400tl gibi bir fiyata miningsiz. Satarken zorlanmıştım baya
Doğru diyorsunuz hocam amd kartlara bi sempatim var ama nvidia önceliğiniz olsun sundukları ve stabilitesi daha iyi kesinlikle
Doğru düşünce şahsenAmd tercih etmeme sebebim 5000 ve 6000 serisinde çok fazla hatayla karşılaşılıyor. Gidip bi kere wattman yesem aldığıma çok pişman olurum o yüzden 1 kere alıyım yine 4 5 sene götürsün beni diye düşünüyorum. Ayrıca dlss ve rtx teknolojileri beni benden alıyor
Rtx 3060 ti olabilir4-7k arası diyelim bi en ucuza ne önerirsiniz bir de en max bütçeye ne önerirsiniz? amd mantıklı mı? aklımda çok soru var
Kusura bakma knka valla bugün 3 sistem topladım 2 sistem montajı yaptık anca bitti sorun nedir4-7k arası diyelim bi en ucuza ne önerirsiniz bir de en max bütçeye ne önerirsiniz? amd mantıklı mı? aklımda çok soru var
Hocam daha önce hiç ikinci el ekran kartı almadım da nelere dikkat etmem gerekRtx 3060 ti olabilir
Kusura bakma knka valla bugün 3 sistem topladım 2 sistem montajı yaptık anca bitti sorun nedir
Kfg tam mı ekran kartı ile fatura Seri no aynı mı kutusu ile aynı mı en az 20dk tam yük 8xmsaa test ekran kartı tamir olmuş mu içi açılmış mı herhangi kozmetik hatası var mıHocam daha önce hiç ikinci el ekran kartı almadım da nelere dikkat etmem gerek