1050Tİ Etherium Performansı

Reaksiyon skoru
4
Malum ekran kartı fiyatları almış başını gitmiş websitelerde 1050 ti ın 12mh verdiği söyleniyor bu performansı cidden alabilirmiyim veya kar edebilirmiyim ?

Malum ekran kartı fiyatları almış başını gitmiş websitelerde 1050 ti ın 12mh verdiği söyleniyor bu performansı cidden alabilirmiyim veya kar edebilirmiyim ?
bu kartla tek kullanırsan bir şey kazanamazsın 10-20 tane ile belki.

Karlı bir iş olmaz

Bence oc ile 15 verebilir.
Elinizde varsa arkaplanda yapılabilir ama sırf mining yapacağım diye 1050 ti almanızı önermem.

Bence oc ile 15 verebilir.
Elinizde varsa arkaplanda yapılabilir ama sırf mining yapacağım diye 1050 ti almanızı önermem.
Alınabilecek en düşük ekran kartı nedir peki Abdullah abi videosunda minimum 6 gb olmalı demişti mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Karlı bir iş olmaz
Zaten kar edeyim diye bakmıyorum elimde çok fazla bir para bulunmadığından ötürü elimden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışmaya uğraşıyorum fiyat performans anlayacağın amacım şuan aman aman paralar kazanmak değil zaten maksat kartopu etkisi yaratmak

Alınabilecek en düşük ekran kartı nedir peki Abdullah abi videosunda minimum 6 gb olmalı demişti mesela
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten kar edeyim diye bakmıyorum elimde çok fazla bir para bulunmadığından ötürü elimden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışmaya uğraşıyorum fiyat performans anlayacağın amacım şuan aman aman paralar kazanmak değil zaten maksat kartopu etkisi yaratmak
RX 570 580 8GB alınabilir ama 4K yatırıp bu işe girmenizi önermem.

1050 ti önermiyorum rx 570 veya 580 8gb modellerine bakın.

yatırım tavsiyesine girdiğindenw kaldırılmıştır.

Son düzenleme:
Ethereum kazamazsın 4 GB ile, DAG sınırı 4,1 GB'ı geçti çünkü.
Şuanda 4gblık ekran kartı ile kazım yapamıyor muyuz ?
Hangi coin'i yapacağına bağlı, Ethereum yapamazsın. İstersen bir dene Ravencoin ve Ethereum Classic madenciliğini bak bakalım oluyor mu, internetten araştır.
boşuna yapmayın eth düşücek
size tavsiyem ikinci yükselişe kadar bekletin
Bu dediğin aşırı mantıksız, yükselene kadar biriktirsin yükseldiği zaman satsın, senin dediğini yapınca yine zararda olacak. Bu yazdığın yatırım tavsiyesine giriyor ve yasak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,209
Üyeler
188,541
Son üye
sebottendorf
Geri