Neler Yeni

1050ti ile kötü performans almam

Lelouch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İlhan Özkal
Merhaba arkadaşlar ben 1050ti ve i5 4.nesil işlemci kullanıyorum.Lolde şuana kadar yüksek ayarlarda hiç kasmadan 120-140fps alıyordum ama ne olduysa son zamanlarda düşmeye ve kasmaya başladı oyun.Oyundayken başlat tuşuyla g tuşuna bastığımda ekran kartının oyunda sürekli %30 civarında kullanıldığını ve hiç değişmediğini gördüm ne yapmamı önerirsiniz pek bir bilgim yok bu konular hakkında.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Arka planda G harfi ile etkileşime giren bir yazılım olabilir temiz bir format öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mustafa Emre TÖK
Lolde devamlı mı kasıyor yoksa ejderlerin haritaya yaptığı değişiklikler esnasında mı kasıyor

Lelouch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İlhan Özkal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sürekli olarak yani aralıklı aralıklı donuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer
İşlemci ve ekran kartının termal macunları bitmiş olabilir bilgisayarın sistemini soğutmak için fps arttırmak yerine kendini soğutmaya çabalıyor buda anlık olarak drop yemene sebep oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ömer Hatay
Afterburner ile işlemci ve ekran kartı kullanımını kontrol edip buraya geri dönüş sağlayabilir misin?

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AeroCS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Safa YILMAZ
Driverları güncellemeyi dene. Bu ayın güncellemesini yapmadığım için 30fps düşüş yaşadım oyunlarda. Güncelledikten sonra herhangi bir sorun yaşamadım. Eğer düzelmezse temiz bir format atman yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca bilgisayarın yeterli seviyede soğutamıyorsa kasmadan ziyade çok drop yersin. Termal macunu kontrol et ve yenile. Diğer oyunlarda da bu fps sorununu yaşıyor musun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,034,314
Üyeler
163,984
Son üye
TunaBEY07