Neler Yeni

1060 3 Gb mı yoksa RX570 4 Gb mı ?

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
570 normal olarak daha tercih edilesi ancak işin içinde mining vs. varsa tabii ki de 1650.
Çok uygun fiyata denk gelinmediği sürece ben tercih etmemek lazım bana göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fanboylukla ne alakası var. 1650 super altı bir kart almak mantıklı bir karar değil.
Diyelimki rx570 1650 ye göre yüzde 90 iyi bir kart. Ben oyuna girer girmez wattman aldıktan sonra yüzde 90 daha iyi olması ne işime yarar? Sorunsuz olsun 10 fps düşük olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Arda Ekrem

Diyelimki rx570 1650 ye göre yüzde 90 iyi bir kart. Ben oyuna girer girmez wattman aldıktan sonra yüzde 90 daha iyi olması ne işime yarar? Sorunsuz olsun 10 fps düşük olsun.
Şuan farkındaysanız 2000 TL lik piyasası bulunmayan kartla sıfır kart karşılaştırıyorsunuz. Ne malum mining yapıldığı belki yapılmamış bir kart. Çok yanlış konuşuyorsunuz arkadaşlar.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Şu piyasada açıkçası 2000-2500 TL'ye bulsam pek düşünmezdim zaten 5000 TL'lere göre görece çok daha iyi bir fiyat ancak kazım yapılıp yapılmadığı en büyük sorun. Kazım yapıldıysa o fiyatın pek de bir önemi kalmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Arda Ekrem
1060 ın performansı daha iyi. 1 GB çok büyük bir etken değil. Daha da ucuz. 1060 almanızı tavsiye ederim.

1060 ın performansı daha iyi. 1 GB çok büyük bir etken değil. Daha da ucuz. 1060 almanızı tavsiye ederim.
2000 TL ye de alınır bu durumda.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şuan farkındaysanız 2000 TL lik piyasası bulunmayan kartla sıfır kart karşılaştırıyorsunuz. Ne malum mining yapıldığı belki yapılmamış bir kart. Çok yanlış konuşuyorsunuz arkadaşlar.
Neyse ben buraya wattman tecrübeli arkadaşları çağırayım birazda onlar devam etsinler; @rookie27 @akıllı kuş

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
Beyler 2000 liraya 1060 ve 2350 lira rx570 buldum hangisi alınır ?
rx 570 derdimde ama artık hayatta alınmaz hepsine mining yapıyorlar artık bu piyasada rx 570-580 i miningsiz bulmak zor herkes mining yapyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Arda Ekrem
Neyse ben buraya wattman tecrübeli arkadaşları çağırayım birazda onlar devam etsinler; @rookie27 @akıllı kuş
Forumdaki diğer wattman hatalarına da bakabilirsin. Senin için bir tane bırakıyorum. Hata neyden kaynaklanmış vs bakabilirsin. Link Madem bu ekran kartı fabrika çıkışlı hatalı geliyor Neden üretim durdurulmadı zamanında? Neden firmalar bu kartı sürekli sattı? Arızalı bir kart satarak prestijimi bozayım

Forumdaki diğer wattman hatalarına da bakabilirsin. Senin için bir tane bırakıyorum. Hata neyden kaynaklanmış vs bakabilirsin. Link Madem bu ekran kartı fabrika çıkışlı hatalı geliyor Neden üretim durdurulmadı zamanında? Neden firmalar bu kartı sürekli sattı? Arızalı bir kart satarak prestijimi bozayım
Neden arızalı bir kart satarak markanın prestijini bozayım*

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
İrfan Yazıcı

tanıdıklarım da var bu kart daha öyle bir sorunla karşılaşmadılar. Alacağım kişide öyle bir sorunlar karşılaşmadı

Hayır onu demiyorum, rx570 in wattman sorunlu olduğunu söylüyorum

Top Bottom