Donanım Arşivi kanalında bugün monitor paylaşılacak onu bekle.Arkadaşlar başlıkta belirttiğim 24 ila 27 arası monitör arıyorum fiyat 3500 ila 5000 bin arası
Nerde paylaşıcak hocam indirimli bir şey mi? Nereden takip edebilirim 240hz bi monitör arıyorum denk düşer mi acabaDonanım Arşivi kanalında bugün monitor paylaşılacak onu bekle.
Vallaha abdullah abi instada dedi bugün paylaşacak.Nerde paylaşıcak hocam indirimli bir şey mi? Nereden takip edebilirim 240hz bi monitör arıyorum denk düşer mi acaba
Sağol hocam şimdi izledim detay vermemiş pek iyi bir şey çıkarmıyor çıkarsa da iş yapmaz model çıkarıyor umarım bu sefer düzgün bir ürün gelir lenovo gelirse hiç şaşırmamVallaha abdullah abi instada dedi bugün paylaşacak.
Kesin bu ürün gelicek
LENOVO LEGION R25I-30 24.5" FHD 0,5MS 165Hz (180Hz O.C.)
LENOVO 24,5" LEGION R25f de olabilir 240hz (280hz OC) 5500 TLSağol hocam şimdi izledim detay vermemiş pek iyi bir şey çıkarmıyor çıkarsa da iş yapmaz model çıkarıyor umarım bu sefer düzgün bir ürün gelir lenovo gelirse hiç şaşırmam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kesin bu ürün gelicek![]()
Beklemediyim hocamDonanım Arşivi kanalında bugün monitor paylaşılacak onu bekle.
https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-vg279q1r-27-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-48311/ cumaları indirim oluyor takip etArkadaşlar başlıkta belirttiğim 24 ila 27 arası monitör arıyorum fiyat 3500 ila 5000 bin arası
Donanım Arşivi kanalında bugün monitor paylaşılacak onu bekle.
Hocam 24 inç kullanınız demişşiniz ne açıdan kurtamıyor görüntü mü bozuyorHOCAM pazartesı aldım dün aksam geldı tavsıye ederım gayet güzel .. bu arada 1080 p için en fazla 24 inc kullan daha buyuk olunca kurtarmıyor
Valla elimde 2k 27 inç tn panel 144 var ikinci pc için yine 27 inç tn panel 2k alsam yoksa 1080p ips mi alsam bilemedim27 inch 1080 P alma diyenlere kulak asma , 1080p 27 inch ıps monitör kullanıyorum iyikide 27 inch almışım kocaman ekran miss gibi
msi 27 inch ıps monitör kullanıyorum
Hocam şöyle BahsedeyimHocam 24 inç kullanınız demişşiniz ne açıdan kurtamıyor görüntü mü bozuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla elimde 2k 27 inç tn panel 144 var ikinci pc için yine 27 inç tn panel 2k alsam yoksa 1080p ips mi alsam bilemedim