claretredblack
80+
- Reaksiyon skoru
- 62
- Bütçe
- 10000
İyi forumlar, yaklaşık olarak 2 yıldır 144 Hz VA panel AOC bir monitör kullanıyorum. Oynadığım oyunlarda hep 240 FPS üstü alıyorum ve bu yüzden 240 Hz'e geçmek istiyorum. 1 haftadır sürekli araştırıyorum tam bu monitör iyiymiş bunu alayım diyorum biri sorunlu diyor. Başka bir monitore bakıyorum onda da aynısı oluyor. Sorunsuz kaliteli bir monitör arıyorum uzun süre boyunca kullanacağım. Şimdilik aklımda Viewsonic XG2431 , AOC 24G2ZU var. XG2431'i de yabancı forumlarda görmüyorlar da gömüyorlar, yok purexp açınca parlaklık çok düşüyor oynanmaz hale geliyor, yok gecikme değerleri kötü. Kullanan biri varsa memnun mu değil mi yazarsa sevinirim. AOC 24G2ZU da ise ghosting ve ışık sızması dan şikayet ediyorlar.
10K bütçem var sorunsuz bir monitör arıyorum görüntü kalitesi vb çamur gibi olmayan, renkleri iyi veren. Kullanıp memnun kalanlar veya kalmayanlar yardımcı olursa sevinirim
10K bütçem var sorunsuz bir monitör arıyorum görüntü kalitesi vb çamur gibi olmayan, renkleri iyi veren. Kullanıp memnun kalanlar veya kalmayanlar yardımcı olursa sevinirim