Aynen kardeşim aynenNe bu atar gider bende arıyorum bulunursa haberim olsun diye yazdım öyle dalga geçsem çok şeyle geçerim konudaki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesela samung indirimleriyle asus mu almışlar![]()
Aynen kardeşim aynenNe bu atar gider bende arıyorum bulunursa haberim olsun diye yazdım öyle dalga geçsem çok şeyle geçerim konudaki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesela samung indirimleriyle asus mu almışlar![]()
La havle la havle sizi sırayla mı veriyorlar olm bana şu yeni açılan boş hesaplrdaki boş adamlardaki özgüven kimsedw yok herife bende arıyorum diyorum atar gider yapıyo dalga geçsem konu da senle çok dalga geçicek şey bulurum beni engelle ve bir daha karşıma çıkma uğraşamam veletler ileAynen kardeşim aynen![]()
24 inç çok küçük duruyor artık. Bende de 23.8 inç 240hz var ama keşke 27 alsaydım diyorum hep pişmanım. Ek olarak oyunlarda padişah falan olacağını sanıyorsan da yanılıyorsun. 180 hz 27 inç bir mal koy bak dalgana. He ille de 240 hz diyosan 27 den aşağısını alma bence. Ek olarak v ayaklı bir monitörde alma. dik falan yapılmasa da asansörü olsun monitörün, benim tabsiyelerim bu şekilde. IPS olsun son olarakta bunu diyebilirim.Geçenlerde monitör baktim aoc 24g2zu düşünüyordum fakat fiyat 8kdan bir anda 30k ya firlamiş ne alicagima karar veremedim 24inç 0.5 ms istiyorum bütçe 8 i geçmesin
Fps oyunlari icin 24 daha rahat oluyor sanki ya24 inç çok küçük duruyor artık. Bende de 23.8 inç 240hz var ama keşke 27 alsaydım diyorum hep pişmanım. Ek olarak oyunlarda padişah falan olacağını sanıyorsan da yanılıyorsun. 180 hz 27 inç bir mal koy bak dalgana. He ille de 240 hz diyosan 27 den aşağısını alma bence. Ek olarak v ayaklı bir monitörde alma. dik falan yapılmasa da asansörü olsun monitörün, benim tabsiyelerim bu şekilde. IPS olsun son olarakta bunu diyebilirim.
yokFps oyunlari icin 24 daha rahat oluyor sanki ya
Velet dediğin adam senden 10 yaş büyük bu bir. İkincisi gerilecek bir şeyde demedim sen laf sokar gibi konuşuyorsun. 240 hz bul alim yazıyorsun googleye baksan o fiyatlara dolu var zaten. Böyle çok agresif gibi la havle falan yazıyorsun reel hayatta bunları diyemeyeceğini sende çok iyi biliyorsunLa havle la havle sizi sırayla mı veriyorlar olm bana şu yeni açılan boş hesaplrdaki boş adamlardaki özgüven kimsedw yok herife bende arıyorum diyorum atar gider yapıyo dalga geçsem konu da senle çok dalga geçicek şey bulurum beni engelle ve bir daha karşıma çıkma uğraşamam veletler ile
Atarlı giderli konuşan bebelersiniz hepiniz bulursanız haberin edin diyorum parayı belirterek gelmiş bana 10k malı gösteriyorsun 8k olduğunu 2. Defa belirttim hala aynı şeyi söyleyip duruyorsun hep yeni hesaplar bunu yapıyor acaba kime be rahatsızlık verdin de ban yedin şimdi kuduruyorsunVelet dediğin adam senden 10 yaş büyük bu bir. İkincisi gerilecek bir şeyde demedim sen laf sokar gibi konuşuyorsun. 240 hz bul alim yazıyorsun googleye baksan o fiyatlara dolu var zaten. Böyle çok agresif gibi la havle falan yazıyorsun reel hayatta bunları diyemeyeceğini sende çok iyi biliyorsun
Ben hiç bir zaman ban yemedim kimseye rahatsızlık vermem. 240 hz monitör 7 k ya var diyorum yaz bak bişey demiyorum. Sen daha toysun yazışmalarından belli. Şu kafanı sanal alemden kaldır biraz. Böyle gergin gergin havalara girme boşuna.Atarlı giderli konuşan bebelersiniz hepiniz bulursanız haberin edin diyorum parayı belirterek gelmiş bana 10k malı gösteriyorsun 8k olduğunu 2. Defa belirttim hala aynı şeyi söyleyip duruyorsun hep yeni hesaplar bunu yapıyor acaba kime be rahatsızlık verdin de ban yedin şimdi kuduruyorsun
Herkese açık forumdasın eleştiri alınca kudurmayacaksın okuduklarını anlayarak yaz
Sanki babasının mali savunuş şekline bak ya![]()
Sen toysun dedin diye ben toy oldum şimdi sende 40 50 yaşında adamsın tabiBen hiç bir zaman ban yemedim kimseye rahatsızlık vermem. 240 hz monitör 7 k ya var diyorum yaz bak bişey demiyorum. Sen daha toysun yazışmalarından belli. Şu kafanı sanal alemden kaldır biraz. Böyle gergin gergin havalara girme boşuna.
Hadi canım hadiSen toysun dedin diye ben toy oldum şimdi sende 40 50 yaşında adamsın tabi
Boş boş konuşuyorsun 7k dediğin monitör g4 müHadi canım hadi
Boş boş konuşuyorsun 7k dediğin monitör g4 mü la
La senin kafan çalışmıyor heralde ha. Sana yaz diyorum 270 hz si bile 7 küsür asusun. Ips panel. Yani böyle o fiyata yokmuş gibi artislik yapıyorsunfa bir şey bildiğinde yok. Yaz googleye çıkıyor zaten. Ama böyle lafı geveleyip daha çok batıyorsun. Bilgisiz olduğun belli o yüBoş boş konuşuyorsun 7k dediğin monitör g4 mü![]()