1080p - 2K Çözünürlük için sistem tavsiyesi

Fear

80+
Reaksiyon skoru
138
Bütçe
55000
Şu anki monitörüm 1080p 144Hz ama sistemim eski olduğu için yenilemek istiyorum, ilk baştan monitör değiştiremeyeceğim sonradan 2k 240 hz monitöre geçmeyi düşünüyorum, 1080p ve 2k da kusursuz çalışacak sistem önerilerinizi bekliyorum.

Genelde CS oynuyorum, ama hikayeli oyunlarda oynarım önümüzde çıkacak olan Dying Light The Beast, GTA 6 gibi oyunlarda iyi performans alacağım bir sistem istiyorum

Sitemde kesin olarak isteğim EN AZ 2 TB Yüksek Hızlı SSD

5000 Serisi ekran kartı yeterli olacaktır diye düşünüyorum ama fazla bilgim yok önerilerinizi bekliyorum aklımda 5060 Ti 16GB var.

Sitemi Eylül ayı gibi alacağım fiyatlar çok değişecektir ama şu anlık bütçem 50 K - 55 K arası.

Bu bütçede 5060 Ti alınmaz. 9070XT zorlanabilir gibi de bu bütçede 2tb ssd ve 1080p için o karta işlemci zor. Ayrıca konuyu alacağınız zaman açmanız daha iyi olur.

Bu bütçede 5060 Ti alınmaz. 9070XT zorlanabilir gibi de bu bütçede 2tb ssd ve 1080p için o karta işlemci zor. Ayrıca konuyu alacağınız zaman açmanız daha iyi olur.
AMD Kartların son dönemdeki denklerini bilmiyorum hocam 9070XT'nin Nvdia karşılığı nedir?

AMD Kartların son dönemdeki denklerini bilmiyorum hocam 9070XT'nin Nvdia karşılığı nedir?
5070 ti
1080p de 7800x3d benzeri işlemci isteyen kartlar bunlar 5060ti 1080p için gayet ideal 2k da da kurtarır ama bütçenize göre 9070xt benzeri sistwm olur ama dediğim gibi böyle bir kart ile de işlemci olarak 9700x yada 14600k benzeri bir işlemci gerekir tam performans almak için 1080p de .

Şu anki monitörüm 1080p 144Hz ama sistemim eski olduğu için yenilemek istiyorum, ilk baştan monitör değiştiremeyeceğim sonradan 2k 240 hz monitöre geçmeyi düşünüyorum, 1080p ve 2k da kusursuz çalışacak sistem önerilerinizi bekliyorum.

Genelde CS oynuyorum, ama hikayeli oyunlarda oynarım önümüzde çıkacak olan Dying Light The Beast, GTA 6 gibi oyunlarda iyi performans alacağım bir sistem istiyorum

Sitemde kesin olarak isteğim EN AZ 2 TB Yüksek Hızlı SSD

5000 Serisi ekran kartı yeterli olacaktır diye düşünüyorum ama fazla bilgim yok önerilerinizi bekliyorum aklımda 5060 Ti 16GB var.

Sitemi Eylül ayı gibi alacağım fiyatlar çok değişecektir ama şu anlık bütçem 50 K - 55 K arası.
İnce hesap ve Gaming gen tr de 5070 vs 7600 lu sistemlere bak

Hocam ekran kartı 40k bütçe zaten 55k, son 15 k ile sistemi kapatabilecek miyiz 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çünkü 2TB SSD kesin istiyorum
Hayır ya 32k civarı en uygun ama hazır sistemler ile baya uyguna satanlar var

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Fear
İnce hesap ve Gaming gen tr de 5070 vs 7600 lu sistemlere bak
Ekran kartı 5070ti dan bahsediyorsanız evet biraz zor ama 9070 xt için ortalama 55k ile güzel bir sistem toplanabilir . ssd konusunda yüksek hıza pek takılmayın bence şahsi deneyimlerimde mesela 7000mb s hızları hiç göremedim .

• Beğen
Reaksiyonlar: Fear
Ekran kartı 5070ti dan bahsediyorsanız evet biraz zor ama 9070 xt için ortalama 55k ile güzel bir sistem toplanabilir . ssd konusunda yüksek hıza pek takılmayın bence şahsi deneyimlerimde mesela 7000mb s hızları hiç göremedim .
Eylül ayında Ekran kartı piyasasının nasıl olacağını düşünüyorsunuz hocam, biraz daha düşüş olur mu?

2000 TL verip sözde 6000 okuma olan SSD alırsan öyle olur
Kc3000 ve exceria pro arasında birkaç defa 50 gb ve üstü tek parça dosya transferi yaptım 3500mb s geçmedi imzamdaki sistem ile en başta dediğim gibi bu benim gözlememim var ise teknik bilgin aydınlat lütfen beni .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eylül ayında Ekran kartı piyasasının nasıl olacağını düşünüyorsunuz hocam, biraz daha düşüş olur mu?
Bu konuda konuşmak zor en güzeli kampanyalar ile tek tek toplamak şahsi fikrim bu ara baktığımızda hazır sistemlerde bir fiyat avantajı tek tek toplamaya göre çok düşük eğer aceleniz yoksa kampanya kovalayarak tek tek toplayın bence .

Son düzenleme:
Geri