Fear
80+
- Reaksiyon skoru
- 138
- Bütçe
- 55000
Şu anki monitörüm 1080p 144Hz ama sistemim eski olduğu için yenilemek istiyorum, ilk baştan monitör değiştiremeyeceğim sonradan 2k 240 hz monitöre geçmeyi düşünüyorum, 1080p ve 2k da kusursuz çalışacak sistem önerilerinizi bekliyorum.
Genelde CS oynuyorum, ama hikayeli oyunlarda oynarım önümüzde çıkacak olan Dying Light The Beast, GTA 6 gibi oyunlarda iyi performans alacağım bir sistem istiyorum
Sitemde kesin olarak isteğim EN AZ 2 TB Yüksek Hızlı SSD
5000 Serisi ekran kartı yeterli olacaktır diye düşünüyorum ama fazla bilgim yok önerilerinizi bekliyorum aklımda 5060 Ti 16GB var.
Sitemi Eylül ayı gibi alacağım fiyatlar çok değişecektir ama şu anlık bütçem 50 K - 55 K arası.
Genelde CS oynuyorum, ama hikayeli oyunlarda oynarım önümüzde çıkacak olan Dying Light The Beast, GTA 6 gibi oyunlarda iyi performans alacağım bir sistem istiyorum
Sitemde kesin olarak isteğim EN AZ 2 TB Yüksek Hızlı SSD
5000 Serisi ekran kartı yeterli olacaktır diye düşünüyorum ama fazla bilgim yok önerilerinizi bekliyorum aklımda 5060 Ti 16GB var.
Sitemi Eylül ayı gibi alacağım fiyatlar çok değişecektir ama şu anlık bütçem 50 K - 55 K arası.