Neler Yeni

1080p ama youtube videoları 480p gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Kahriman
Selamlar, yeni bir monitör aldım, monitör 1080p 144hz ama youtubeden veya başka bir siteden 1080p video açınca 480p gibi gösteriyor. Mobitörle mi alakalı yoksa ayar mı yapmam lazım

MKeremM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Kerem Mungan
Selamlar, yeni bir monitör aldım, monitör 1080p 144hz ama youtubeden veya başka bir siteden 1080p video açınca 480p gibi gösteriyor. Mobitörle mi alakalı yoksa ayar mı yapmam lazım
hocam sadece video izlerken mi yoksa genel bir kalitesizlik mi söz konusu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Kahriman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
genelde çok hissetmiyorum ama youtubede ki videolarda çamurlaşma olduğu bariz belli hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Özgür Bulut
gtx 1650 super hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

gtx 1650 super hocam
Tamam öncelikle monitöre bağladığın hdmi veya display port (artık hangisi ile bağladıysan) kablolarını kontrol et. İkinci olarak Masaüstüne sağ tıklayarak veya başlat menüsündeki gizli simgeleri göster dedikten sonra (sağ alt köşedeki küçük ok) nvidia denetim masasına tıkla. Yan menüden ekran sekmesinin altında çözünürlük ayarları var. Oradan ekran çözünürlüğünü, kontrol et. Eğer nvidia denetim masası kurulu değilse muhtemelen ekran kartı sürücülerin kurulu değildir. Aşağıdaki linkten indirip dene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Kahriman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam öncelikle monitöre bağladığın hdmi veya display port (artık hangisi ile bağladıysan) kablolarını kontrol et. İkinci olarak Masaüstüne sağ tıklayarak veya başlat menüsündeki gizli simgeleri göster dedikten sonra (sağ alt köşedeki küçük ok) nvidia denetim masasına tıkla. Yan menüden ekran sekmesinin altında çözünürlük ayarları var. Oradan ekran çözünürlüğünü, kontrol et. Eğer nvidia denetim masası kurulu değilse muhtemelen ekran kartı sürücülerin kurulu değildir. Aşağıdaki linkten indirip dene.

hocam iki hdmı koblosuyla denedim kutudan kendi çıkanlada onlarda sıkıntı yok galiba denetim masasındada (doğal) yazan çözünürlükte 1920*1080p
acaba ekran kartının girişinde bir sıkıntı olabilir mi önceki monitörümde de bu sıkıntı vardı 1080p monitör olmadığı için pek önemsemedim ama bunda da aynı sorun olunca bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Özgür Bulut
hocam iki hdmı koblosuyla denedim kutudan kendi çıkanlada onlarda sıkıntı yok galiba denetim masasındada (doğal) yazan çözünürlükte 1920*1080p
acaba ekran kartının girişinde bir sıkıntı olabilir mi önceki monitörümde de bu sıkıntı vardı 1080p monitör olmadığı için pek önemsemedim ama bunda da aynı sorun olunca bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum
Kabloyu ekran kartından çıkarıp ana karta takmayı denedin mi? Görüntüyü bir de CPUdan alıp test et bakalım eğer sorun giderse muhtemelen dediğin gibi ekran kartında sorun olabilir.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
809
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Kahriman
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,797
Üyeler