Neler Yeni

1080p monitör tavsitesi

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
3080ti 7800x3d sisteme 1080p 165Hz monitör mü bakıyorsunuz?

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,598
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
şuda 5.1k

şu bütçeni 1k aşıyor

Monrch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yağız Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3080ti 7800x3d sisteme 1080p 165Hz monitör mü bakıyorsunuz?
Evet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuda 5.1k

şu bütçeni 1k aşıyor

Attığınız dell konuya eklediğim dell ile aynı :D

Monrch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yağız Aslan
Bütçeniz artmıyorsa bütçe yönetimini yanlış yapmışsınız. Ekran kartı ve işlemcinin gücünü ekrana yansıtacak bir monitör bu bütçede yok.
Bütçem gayet yetiyordu anakart işi değiştiri anakartı yurtdışından alıcaktım fakat garantisi olmuyordu ayrıca testlerde çok da fark yok illa 2k oynayacakta değilim. Zaten genelde cs oynuyorum ayrı olarak işlemci için çözünürlükten ziyade ekran kartı için önemli şahsen işlemciyi yüksek tutmamın sebebi daha çok fps oyunları oynadığımdandır.

Bütçeniz artmıyorsa bütçe yönetimini yanlış yapmışsınız. Ekran kartı ve işlemcinin gücünü ekrana yansıtacak bir monitör bu bütçede yok.
ekstra olarak şu an kalitesiz bir 2k ve yüksek hz değerli monitör almaya gerek yok ki keza 2k ve yüksek hz değerli monitörler pahalı şahsen ben 1080p 360hz alienware alacaktım anakart mevzusu olmasaydı

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,598
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Evet.

Attığınız dell konuya eklediğim dell ile aynı :D
şu gaminggen'e girmek zor knk o yüzden bakmadan attım. bende sıkıntı var galiba :D

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bütçem gayet yetiyordu anakart işi değiştiri anakartı yurtdışından alıcaktım fakat garantisi olmuyordu ayrıca testlerde çok da fark yok illa 2k oynayacakta değilim. Zaten genelde cs oynuyorum ayrı olarak işlemci için çözünürlükten ziyade ekran kartı için önemli şahsen işlemciyi yüksek tutmamın sebebi daha çok fps oyunları oynadığımdandır.

ekstra olarak şu an kalitesiz bir 2k ve yüksek hz değerli monitör almaya gerek yok ki keza 2k ve yüksek hz değerli monitörler pahalı şahsen ben 1080p 360hz alienware alacaktım anakart mevzusu olmasaydı
Sistemi güzel toplamışsınız ama parça kalitesinden ödün vermemek için sistemin performansını görüntüye aktaran donanım birimine yeterli bütçe ayırmamışsınız. En azından Odyssey G4'e kadar yükseltin derim bütçenizi.

Monrch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yağız Aslan
Sistemi güzel toplamışsınız ama parça kalitesinden ödün vermemek için sistemin performansını görüntüye aktaran donanım birimine yeterli bütçe ayırmamışsınız. En azından Odyssey G4'e kadar yükseltin derim bütçenizi.
dell ile arasında ki fark nedir ben aslında bulursam hp omen 25i düşünüyorum

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
dell ile arasında ki fark nedir ben aslında bulursam hp omen 25i düşünüyorum
Bahsettiğiniz model güzel de 165Hz monitör alacaksanız neden bu kadar güçlü sistem topladınız? Arasındaki fark yenileme hızında, Odyssey G4 240Hz.

Monrch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yağız Aslan
3080 ti evga 3ftw ultra 14.750 (2.el) // alındı
MSI MPG B650 Carbon - 11.132tl - inventus (sıfır) // alındı
7800x3d - 12.499tl (sıfır) - teknobiyotik - (sıfır ) // alındı
Kingston 1TB Fury Renegade SFYRS/1000G NVMe M.2 Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 6000MB SSD - 2.686 TL - (sıfır) -
tebilon // alındı
G.Skill Trident Z5 Neo RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL32 - 5.256 - (sıfır) - sinerji // alındı
DeepCool LT520 (240mm) - 2.891tl - (sıfır) - sinerji // alındı
Corsair iCUE 4000D Airflow RGB 850W 80+ Tempered Glass USB 3.1 ATX Mid Tower Kasa - 6.512 (sıfır) - sinerji // alındı (düzenlendi)

Sistem böyle aslında carbon yerine neweggden 6k ya livemixer alıcaktım ama işte garanti olayı çıktı yoksa monitör için 8k bütçe ayırmıştım

Bahsettiğiniz model güzel de 165Hz monitör alacaksanız neden bu kadar güçlü sistem topladınız? Arasındaki fark yenileme hızında, Odyssey G4 240Hz.
Yani hikayeli oyunlarda çok da fazla hz olayı etki etmiyor rdr2 vs. Hz olayı cs tarzı oyunlarda geçerli. Genel olarak oyunlarda ultra ayarlarda oynayabilmek için başka niye güçlü sistem toplayayım ki :D ayrıca işlemciyi uzun süre değiştirmeyeceğim. Bence gayet mantıklı ki aldığım fiyat bu işlemci için ucuz

Ekstra olarak odyssey serileri sıkıtılı diye biliyorum

Ahmet ER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
ahmet er
Top Bottom