- Bütçe
- 5000
Arkadaşlar bütçem 5k https://www.gaming.gen.tr/urun/1890...1ms-full-hd-adaptive-sync-ips-gaming-monitor/ bu monitörü düşünüyorum nasıldır
3080ti + 7800x3d
3080ti + 7800x3d
Evet.3080ti 7800x3d sisteme 1080p 165Hz monitör mü bakıyorsunuz?
Attığınız dell konuya eklediğim dell ile aynışuda 5.1k
Dell G2422HS Monitör
Dell G2422HS Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
şu bütçeni 1k aşıyor
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bütçeniz artmıyorsa bütçe yönetimini yanlış yapmışsınız. Ekran kartı ve işlemcinin gücünü ekrana yansıtacak bir monitör bu bütçede yok.Evet.
Bütçem gayet yetiyordu anakart işi değiştiri anakartı yurtdışından alıcaktım fakat garantisi olmuyordu ayrıca testlerde çok da fark yok illa 2k oynayacakta değilim. Zaten genelde cs oynuyorum ayrı olarak işlemci için çözünürlükten ziyade ekran kartı için önemli şahsen işlemciyi yüksek tutmamın sebebi daha çok fps oyunları oynadığımdandır.Bütçeniz artmıyorsa bütçe yönetimini yanlış yapmışsınız. Ekran kartı ve işlemcinin gücünü ekrana yansıtacak bir monitör bu bütçede yok.
ekstra olarak şu an kalitesiz bir 2k ve yüksek hz değerli monitör almaya gerek yok ki keza 2k ve yüksek hz değerli monitörler pahalı şahsen ben 1080p 360hz alienware alacaktım anakart mevzusu olmasaydıBütçeniz artmıyorsa bütçe yönetimini yanlış yapmışsınız. Ekran kartı ve işlemcinin gücünü ekrana yansıtacak bir monitör bu bütçede yok.
şu gaminggen'e girmek zor knk o yüzden bakmadan attım. bende sıkıntı var galibaEvet.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Attığınız dell konuya eklediğim dell ile aynı
Sistemi güzel toplamışsınız ama parça kalitesinden ödün vermemek için sistemin performansını görüntüye aktaran donanım birimine yeterli bütçe ayırmamışsınız. En azından Odyssey G4'e kadar yükseltin derim bütçenizi.Bütçem gayet yetiyordu anakart işi değiştiri anakartı yurtdışından alıcaktım fakat garantisi olmuyordu ayrıca testlerde çok da fark yok illa 2k oynayacakta değilim. Zaten genelde cs oynuyorum ayrı olarak işlemci için çözünürlükten ziyade ekran kartı için önemli şahsen işlemciyi yüksek tutmamın sebebi daha çok fps oyunları oynadığımdandır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekstra olarak şu an kalitesiz bir 2k ve yüksek hz değerli monitör almaya gerek yok ki keza 2k ve yüksek hz değerli monitörler pahalı şahsen ben 1080p 360hz alienware alacaktım anakart mevzusu olmasaydı
dell ile arasında ki fark nedir ben aslında bulursam hp omen 25i düşünüyorumSistemi güzel toplamışsınız ama parça kalitesinden ödün vermemek için sistemin performansını görüntüye aktaran donanım birimine yeterli bütçe ayırmamışsınız. En azından Odyssey G4'e kadar yükseltin derim bütçenizi.
Bahsettiğiniz model güzel de 165Hz monitör alacaksanız neden bu kadar güçlü sistem topladınız? Arasındaki fark yenileme hızında, Odyssey G4 240Hz.dell ile arasında ki fark nedir ben aslında bulursam hp omen 25i düşünüyorum
3080 ti evga 3ftw ultra 14.750 (2.el) // alındıSistemi güzel toplamışsınız ama parça kalitesinden ödün vermemek için sistemin performansını görüntüye aktaran donanım birimine yeterli bütçe ayırmamışsınız. En azından Odyssey G4'e kadar yükseltin derim bütçenizi.
Yani hikayeli oyunlarda çok da fazla hz olayı etki etmiyor rdr2 vs. Hz olayı cs tarzı oyunlarda geçerli. Genel olarak oyunlarda ultra ayarlarda oynayabilmek için başka niye güçlü sistem toplayayım ki ayrıca işlemciyi uzun süre değiştirmeyeceğim. Bence gayet mantıklı ki aldığım fiyat bu işlemci için ucuzBahsettiğiniz model güzel de 165Hz monitör alacaksanız neden bu kadar güçlü sistem topladınız? Arasındaki fark yenileme hızında, Odyssey G4 240Hz.
Ekstra olarak odyssey serileri sıkıtılı diye biliyorumBahsettiğiniz model güzel de 165Hz monitör alacaksanız neden bu kadar güçlü sistem topladınız? Arasındaki fark yenileme hızında, Odyssey G4 240Hz.