Neler Yeni

1080P'de FSR 3 kullanılır mı?

DLSS ve FSR'nin 1080p'de değil de minumum 2kda kullanılması gerektiğini yoksa görüntüyü çamur ettiklerini söyleyen insanları defalarda gördüm. 1080p'de 7700XT ile FSR 3 açmalı mıyım? FSR1'İ denediğimde görüntü çok kötüleşiyordu hala öyle mi? 1080p'de görüntü çamur olur mu?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,700
İsim
Emre
Discord
necromancerr
DLSS ve FSR'nin 1080p'de değil de minumum 2kda kullanılması gerektiğini yoksa görüntüyü çamur ettiklerini söyleyen insanları defalarda gördüm. 1080p'de 7700XT ile FSR 3 açmalı mıyım? FSR1'İ denediğimde görüntü çok kötüleşiyordu hala öyle mi? 1080p'de görüntü çamur olur mu?
FSR DLSS'ye kıyasla çok daha fazla çamur ediyor hele FSR1-2 (3 de ediyor yer yer) ama açmanı önermem kas gücü iyi kartın sluttering sıkıntısı çok yaşanıyor yada pikselleşmeler özellikle saç detaylarında

DogancanYr

80+ Silver
Ayarları yükseğe alıp aç.
Fsr 1 ve fsr 3 arasında bayağı fark var ve aç kendin karar ver.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
FSR DLSS'ye kıyasla çok daha fazla çamur ediyor hele FSR1-2 (3 de ediyor yer yer) ama açmanı önermem kas gücü iyi kartın sluttering sıkıntısı çok yaşanıyor yada pikselleşmeler özellikle saç detaylarında
Sluttering dediğiniz nedir? Ayrıca işlemcim bir tık az kalıyor ekran kartıma göre, FSR açmak darboğazı arttırır mı düşürür mü?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,700
İsim
Emre
Discord
necromancerr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,700
İsim
Emre
Discord
necromancerr

EsdeathSama

80+ Bronze
Kullanılır gayetde iyi sonuçlar alırsınız. Dlss haliye daha iyi görüntü sunuyor, fsr'ın saç detaylarındaki pürüzleri gözlerimi kanatıyor bazı oyunlarda ama çoğu senaryoda ikisiyle çok iyi performans ve görüntüler elde ediliyor.

Kullanılır gayetde iyi sonuçlar alırsınız. Dlss haliye daha iyi görüntü sunuyor, fsr'ın saç detaylarındaki pürüzleri gözlerimi kanatıyor bazı oyunlarda ama çoğu senaryoda ikisiyle çok iyi performans ve görüntüler elde ediliyor.
Darboğazı düşürüp düşürmeyeceği konusunda net bir fikriniz var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok olmaz en kötü soğutmanız iyise anakartınızda overclock kaldırabilecek bir anakartsa overclock yaparsınız
Kartı 4 sene kullanmayı planlıyorum, zamanla 1080p kartına dönüşür ve rahatça kullanırım diye düşündüm. Umarım doğru tahmin yapmışımdır

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,700
İsim
Emre
Discord
necromancerr
ghost of tsushimada açtım gözlerim kanadı oyun kasmaya başladı + sluttering ve kaplama sorunu vardı ki native fsr3 destekli o
cp2077 ye mod olarak yaptım oda keza aynıydı (cp2077 yi moddan dolayı yorumlarıma katmıyorum)

Darboğazı düşürüp düşürmeyeceği konusunda net bir fikriniz var mı?

Kartı 4 sene kullanmayı planlıyorum, zamanla 1080p kartına dönüşür ve rahatça kullanırım diye düşündüm. Umarım doğru tahmin yapmışımdır
dönüşür zamanla iş görür ama nazik kartlar amd radeonlar havadan nem kapıp (lafın gelişi) arıza çıkarabiliyorlar bazen

Top Bottom