Neler Yeni

FSR 3 BALONU PATLADI !!!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

İburamin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
İbrahim Özkaya
Yok şu balon patladı bilmem ne oldu paylaşımı yapan kullanıcı görmek istemiyoruz lütfen barındırmayın bu arkadaşları forumda

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,388
İsim
Bilal Tepe
2 3 sene sonra abi VRAM yetmio hüğğ dersiniz 4070ti alanlar

KAYRONİT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Furkan ahmet
Hem amd hen nvidia kullanan birisi olarak net olarak aga şunu atlıyosunuz diyebilirim:
1. Amd her zaman bitmemiş ve sıkıntılı güncellemeleri önden çıkartır, bilinçli kullanıcılarda dilerseler kullanıp hataları raporlarlar, dilerselerde normal sürümü kullanıp yeni gelen sürümün stabil hale gelmesini beklerler.
2. Tabili şuanki fsr 3.0 ne denli iyileştirilir bilemiyoruz. Hepimizin temennisi dlss e yetişmesi, rakip hale gelmesi. Şuanki durumda ben nvidiayı tekellestirmektense münkün mertebe fsr 3.0 kullanıp geri dönüt yapma taraftarıyım.
En azından 5-8 sene sonra gerçek bir rekabet ortamının oluşmasını sağlamış oluruz belki. Öbür türlü şuanki gibi nvidia ne satarsa onu almak mecburiyetinde kalıcaz abi. tabii ki bunun suçlusu amd o da başka mevzu

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hem amd hen nvidia kullanan birisi olarak net olarak aga şunu atlıyosunuz diyebilirim:
1. Amd her zaman bitmemiş ve sıkıntılı güncellemeleri önden çıkartır, bilinçli kullanıcılarda dilerseler kullanıp hataları raporlarlar, dilerselerde normal sürümü kullanıp yeni gelen sürümün stabil hale gelmesini beklerler.
2. Tabili şuanki fsr 3.0 ne denli iyileştirilir bilemiyoruz. Hepimizin temennisi dlss e yetişmesi, rakip hale gelmesi. Şuanki durumda ben nvidiayı tekellestirmektense münkün mertebe fsr 3.0 kullanıp geri dönüt yapma taraftarıyım.
En azından 5-8 sene sonra gerçek bir rekabet ortamının oluşmasını sağlamış oluruz belki. Öbür türlü şuanki gibi nvidia ne satarsa onu almak mecburiyetinde kalıcaz abi. tabii ki bunun suçlusu amd o da başka mevzu

Yazdıklarınız için genel bir şey söyleyim, insanlar tepki verip, tester olmak istemeyip kullanmazsanız firmalar bu özgüveni alıp, bu haltı yiyemez. Yıllardır AMD'yi gazlayan editörler bu hale getirdi ve gazlamaya devam ediyorlar. Nvidia'da şeyine göre takılıyor çünkü rakibi yok ve yine peynir ekmek gibi satıyor.

1 sene kimse hiçbir AMD kartı almasın bak 2 sene sonra AMD nasıl hizaya getiriyor kendini, getiremezse komple silinir gider. Yazılım sorunu çözüldü diyorlar, her forumda yine ekran kartı konularının %70-80'ni AMD yazılımı tabanlı. Windows güncellemesi geliyor AMD sürücüler zort, oyun çıkıyor AMD sponsorlu değilse AMD kartlar zort. AMD güncelleme çıkartıyor ilk güncellemesi zort, arkasına ufak pact ile her zaman arkasını toplaması gerekiyor. Özellik çıkartıyorum diyor her seferinde yarım yumalak şeyler.

Bütçesi olmayan adama bir şey diyemezsinde, parası olup gidip alanda kendi üreticisiymiş gibi tapıyor bu kartlara. Bizim gibi para birimi güçlü olmayan ülkelerde bunlar daha ağırlıkta maalesef.

Son düzenleme:

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Ömer Murat KARACA
Son 3-4 senedir AMD'den Nvidia'ya kaymış ve aktif olarak RTX 4060 laptop kullanan biri olarak söylüyorum;
RTX 4070-4070Tİ'da istediğin teknolojiyi açsan da aynı paraya alınabilen 7900XT'ye yetişemezsin. Fazla fazla VRAM'de cabası. Boş konu, boş muhabbet.
Bu dediğim sadece tepe modeller için geçerli değil. 2. Elde minimum 5000TL'den RTX 3060 almaktansa 3000TL'ye 5700XT ile aynı performansı alabiliyorsun. 8000TL bandına RTX 3070 almaktansa 5500-6000TL bandına RX 6700XT alıp aynı performansı alabiliyorsun.
FSR iyi olmayabilir, AMD becerememiş olabilir ama zaten olmasa da kimsenin sesi çıkmazdı. Şart değildi yani. İş yapmasa da koymuş, oturup şükretmek lazım xD

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Ayetullah Taylan
Ya düşünüyorum acaba şu batu denen insanı acaba sıf tıklama için mi hayla barındırıyorsunuz şu forumda. Hani tıpkı abdullah abi nin eleştirdim diye banlandim diyen arkadaş gibi eleştiri değilde başka bir şey yapıyormuş gibi. Bu kadar boş insan olamaz ya.

JANEH

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
Evet arkadaşlar kaç aydır boğazımızı yırtarak söylediğimiz gidip 10fps fazla almak için sakın 7700xt 7800xt almayın karşısında çok daha iyi dlss 3.5 destekleyen 4070 - 4070ti gibi kartlar var dedik, dinlemeden gidip alan arkadaşlar oldu, umutla beklediğiniz YAZILIM bazlı frame generation ve fsr3 böyle işte. kalite modunda bile resmen rezil sonuçlar veriyor, fpsi yükselticem diye görüntüyü 144p yapıyor. ama nvidia ve dlss 3.5da böyle bir sorun KESİNLİKLE YOK, aksine dlss 3.5 ve frame generationu ray tracing ile birlikte cyberpunk gibi oyunlarda açarsanız görüntü yapay zekayla daha da güzelleşiyor, tüm bunların yanında ise fps değerleriniz 2-3 katına çıkıyor. demem o ki DLSS 3.5 DONANIM BAZLI FSR 3 İSE YAZILIM BAZLI olduğundan maalesef balon patladı. birbirleriyle aynı segmentte bile değiller. nvidia alanlara mutluluklar <3
GEL BURAYA ŞU VİDEO'YU İZLE SONRA GTX 750Tİ EKRAN KARTINI DEĞİŞTİR :
DLSS 3 AÇTIĞINDA GÖRÜNTÜ ZATEN PATLIYOR O YÜZDEN 3.5 ÇIKTI GÜLÜM BENİM HATTA DLSS AÇMADAN BİLE PATLIYOR GÖRÜNTÜ PUHAHAHAHAHAH RTX AÇSAN YETİYOR NVİDA'DA
Mesaj otomatik birleştirildi:

PUAHAHAHAHAHHA

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
10? normal fps nin 3 katı demek istedin sanırım : D
Dlss de FSR de kullandım.
İkiside icabında native görüntünün yanına dahi yaklaşamıyor. Bunun karşılaştırmasını yapan biri, iyi bir çocuk olursa şirinleri göreceğinede inanıyodur. Zaaten teknoloji daha yeni çıktı. Hemen övmeye veya gömmeye gerek yok.
Bide sanki Nvidia ve AMD nin parası aynı gibi yazmışsın. Yazık kafana : D

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom